Στην Αετομηλίτσα, στα 1500 μέτρα βρέθηκε η εκπομπή Πεζοπορώντας στα Ελληνικά βουνά την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Η εκπομπή "Πεζοπορώντας στα Ελληνικά βουνά" της Τρίτης 15 Οκτωβρίου 2019 ήταν αφιερωμένη σε έναν από τους φύλακες του Γράμμου, την "Αετομηλίτσα " το πιο ψηλό ορεινό χωριό της χώρας μας σε υψόμετρο 1.500 μέτρων.

Την παρουσίαση του χωριού και του τι αντιπροσωπεύει για τους κατοίκους της,  μας την έκαναν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο ορειβάτης και πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αετομηλίτσας Μιχάλης Ανθομελίδης, ένας από τους κατοίκους του χωριού και εκτροφέας ζώων Νιτσιάκος Αποστόλης, η γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Γιώτα Δεληγιάννη και ο ιδιοκτήτης του ξενώνα και του καταφυγίου του χωριού Θόδωρος Φερφέλης.

Οι συνεντεύξεις πραγματοποιήθηκαν και μαγνητοφωνήθηκαν κατά την επίσκεψη της Ιωάννας Πορφυλλίδου και του Βασίλη Γεωργιάδη στην Αετομηλίτσα  στις 16 και 17 Αυγούστου 2019, την περίοδο που η εκπομπή κάνει «διακοπές» ανεβοκατεβαίνοντας τις ιδιαίτερα όμορφες κορυφές της Ελλάδας….

Απολαύστε αυτούς τους πραγματικούς λάτρεις της νομαδικής και ορεινής ζωής αφού ακόμη και τώρα το χωριό κατοικείται από τον Απρίλιο μέχρι αρχές Δεκέμβρη.

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά