"Νέα Ξάνθη": Να ζητήσουν μια δημόσια συγγνώμη.

Η  ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ  και ο επικεφαλής της Πασχάλης  Λύρατζης  ζητούν από τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη  και τον αντιδήμαρχό του, Μανώλη Φανουράκη να ζητήσουν μια δημόσια συγνώμη, για τις συμπεριφορές τους που θίγουν χιλιάδες συμπολίτες μας  και ιδιαίτερα τους Πόντιους, τους Μικρασιάτες, τους Αρμένιους, τους θρακιώτες, τους Εβρίτες, τους Κύπριους,  που παρόλο που τους έχουν δει σε δεκάδες εκδηλώσεις τους να «τιμούν» τους νεκρούς και ξεριζομένους από τον τόπο τους αδερφούς μας , αυτοί με την παρουσία τους νομιμοποιούν όλα εκείνα τα «ακραία στοιχεία» που σκοπό έχουν να διαταράξουν την ειρηνική και φιλική συμβίωση χριστιανών και μουσουλμάνων .


Ιδιαίτερα θα πρέπει να ζητήσει όμως συγνώμη και από τους Έλληνες Πομάκους  και Έλληνες μουσουλμάνους που με αγώνες κρατούν ψηλά την ελληνική σημαία.
Εμείς ως ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ θα φέρουμε στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο το επίκαιρο ψήφισμα της Κ.Ε.Δ.Ε. που καταδικάζει την εισβολή των Τούρκων στην Βόρεια Συρία, με την σφαγή άμαχου πληθυσμού, αναμένοντας την καθολική ψήφισή του.


Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι  δεν θα επιτρέψουμε ξανά τέτοιού είδους συμπεριφορές που θίγουν τα εθνικά μας συμφέροντα.
Γιατί ας μην ξεχνάμε κύριε Τσέπελη και κύριε Φανουράκη ορκιστήκαμε να τιμούμε το σύνταγμα της Πατρίδας μας.

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ  ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ
ΠΑΣΧΑΛΗΣ  ΛΥΡΑΤΖΗΣ
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά