Πρωτότυπη έκθεση των πυροσβεστών της Ξάνθης. Γνωριμία, ενημέρωση και πρακτική εκπαίδευση στη χρήση πυροσβεστικών μέσων.

Την 3η έκθεση πυροσβεστικού εξοπλισμού και ενημέρωσης σε θέματα πυροπροστασίας διοργανώνει από τις 22 έως τις 25 Οκτωβρίου, ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος Πυροσβεστών Ν. Ξάνθης, στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, στην αίθουσα εκδηλώσεων της καπναποθήκης «Π» (Καπνεργατών 9, κτήριο 2, Ξάνθη).

Οι ώρες λειτουργίας θα είναι 09:00 με 13:00 και 18:00 με 21:00.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου, κ.Τάσο Κωνσταντινίδη στην πρόσκληση  ήταν άμεση η ανταπόκριση της Α'βαθμιας και Β'βάθμιας εκπαίδευσης, καθώς δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην εκπαίδευση, αλλά και στην πρόληψη, ενώ στο πλαίσιο της έκθεσης οι μαθητές θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν επίδειξη ρίψης με φορητό πυροσβεστήρα.
 

Παράλληλα απήυθυνε έκκληση προς τους πολίτες, πρωταρχικά να διατηρούν την ψυχραιμία τους και  να δίνουν σαφείς πληροφορίες για την τοποθεσία που αφορά το συμβάν, (οδό, αριθμό), όπως και για το είδος της πυρκαγιάς,  στην τηλεφωνική επικοινωνία τους με την Π.Υ, ώστε να είναι πιο άμεση η ανταπόκριση των πυροσβεστών, διαμηνύοντας ότι πλέον υπάρχει η δυνατότητα και η τεχνολογία να εντοπίζονται οι φαρσέρ.

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά