Ημέρα Τεχνολογίας διοργανώνουν στην Ξάνθη οι εταιρείες Microsoft και Dell/Παρουσιάζουν εξελιγμένα λειτουργικά συστήματα/ Εισηγητής και ο Μ.Σφακιανάκης

 

Οι εταιρείες Microsoft και Dell διοργανώνουν εκδήλωση τεχνολογίας με στόχο να φέρουν σε επαφή το κοινό με προηγμένες δυνατότητες των πιο εξελιγμένων και ασφαλών λύσεων υπολογιστικών πληροφοριακών συστημάτων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο ΕΛΙΣΣΩ , και απευθύνεται σε επαγγελματίες από όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του και ο κ. Μανώλης Σφακιανάκης , ειδικός ερευνητής , αναλυτής ηλεκτρονικών εγκλημάτων και ιδρυτής του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, ο οποίος θα ενημερώσει τους συμμετέχοντες για θέματα ασφαλούς χρήσης διαδικτύου, αλλά και για τα σύγχρονα φαινόμενα του εθισμού στο διαδίκτυο και της κυβερνοτρομοκρατίας.

Οι υπόλοιποι εισηγητές θα ‘μυήσουν ‘ το κοινό στα πλεονεκτήματα των νέων  εξελιγμένων λειτουργικών συστημάτων και εργαλείων παραγωγικότητας.

Η εκπρόσωπος της Microsoft , δημοσιογράφος κ. Ολγίνα Σαντίκου, μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου, εξήγησε τους λόγους που η Ξάνθη αποτέλεσε σημείο επιλογής για την υλοποίηση της τεχνολογικής αυτής συνάντησης, ενημέρωσε για τα νέα σύγχρονα δεδομένα που θα παρουσιαστούν στο κοινό και σημείωσε ότι δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί σύντομα μια αντίστοιχη εκδήλωση ανοιχτή στο ευρύ κοινό της Ξάνθης και της Βόρειας Ελλάδας.

Ακούστε την κ. Ο.Σαντίκου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τεχνολογία
Τοπικά