Παραμονή Χριστουγέννων στο δημοτικό ραδιόφωνο/Με ευχές και κάλαντα υποδεχόμαστε τα Χριστούγεννα

Ευχές από καρδιάς, κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια ‘χρωμάτισαν’ την ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης και πρόεδρος του Δ.Σ. του ραδιοφώνου του Δήμου, κ. Μανώλης Τσέπελης, έστειλε τις ευχές του προς όλους τους συμπολίτες , επισημαίνοντας ότι η δέσμευση της δημοτικής αρχής να δημιουργήσει όλες τις αναγκαίες υποδομές ώστε να ξεδιπλωθούν οι μοναδικές δεξιότητες και ικανότητες της νέας γενιάς της πόλης, παράλληλα με τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων.

Τις  ευχές τους έστειλαν, μέσα από την ενημερωτική εκπομπή, ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Δήμου και αντιπρόεδρος του  Δ.Σ του δημοτικού ραδιοφώνου κ. Παναγιώτης Αμβροσιάδης, εστιάζοντας στα μηνύματα ανθρωπιάς, ελπίδας αλλά και δημιουργίας που σηματοδοτούν οι γιορτινές αυτές ημέρες, η αντιπρόεδρος του συλλόγου τριτέκνων Ξάνθης , κ. Παρασκευή Μαυρίδου, η οποία επικέντρωσε στην πραγματική έννοια της ελπίδας που αποτυπώνεται στη μέριμνα , τη φροντίδα  και τη στήριξη των παιδιών, ο πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου κ. Ηλίας Ασκαρίδης ο οποίος υπογράμμισε ότι το Κέντρο Πολιτισμού και η δημοτική αρχή φροντίζουν ώστε το μήνυμα των γιορτινών αυτών ημερών να αγγίξει τις ψυχές μικρών και μεγάλων, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Ξάνθης , κ. Σοφία Ψωμά, η οποία τόνισε την ανάγκη να στραφούμε προς τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη και να δώσουμε νόημα στην ελπίδα, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Ξάνθης κ.κ. Μανώλης Φανουράκης, Γιάννης Ζερενίδης, Καρά Οσμάν Χασάν Λεβέντ, οι οποίοι επίσης εστίασαν στη μέριμνα του Δήμου τις μέρες αυτές να βιώσουν όλοι οι συμπολίτες το γιορτινό κλίμα,  ο πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ Ξάνθης κ. Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα σε όλους και μοιράστηκε μαζί με τα μέλη της Ένωσης και τους ακροατές του δημοτικού ραδιοφώνου, τα κάλαντα που έψαλλαν στα γραφεία της Ε.Α.Α.Σ χορωδίες του Δ’Σ.Σ, ο Λάμπης Καϊτεζίδης, μέλος του Δ.Σ του δημοτικού ραδιοφώνου, ο οποίος σημείωσε ότι τα Χριστούγεννα υπενθυμίζουν εκείνο που καθημερινά οφείλουμε να προσφέρουμε στο συνάνθρωπο, την ειλικρινή αγάπη, και  ο δημοσιογράφος Γιάννης Γκορόγιας που θύμισε σε όλους μας ότι τούτες οι ημέρες είναι η καλύτερη ευκαιρία για αξιολογήσουμε τη συμπεριφορά μας και να στραφούμε προς το συνάνθρωπο που μας έχει ανάγκη, και πολλοί ακόμη συμπολίτες μας , μικροί και μεγάλοι, για να ευχηθούν σε όλους τους συνδημότες.

Και φέτος , όπως και πέρυσι, κοντά  στους ακροατές μας παραμονή Χριστουγέννων βρέθηκε η Φιλαρμονική του Δήμου Ξάνθης ερμηνεύοντας τα κάλαντα αλλά και τα παραδοσιακά θρακιώτικα κάλαντα, εισπράττοντας και φέτος τα καλύτερα σχόλια από τους ακροατές μας για τις εμφανίσεις της, καθώς και δέκα κορίτσια από το Μουσικό Εργαστήρι του Άγγελου Μουρβάτη, που με τις συγκλονιστικές φωνές τους ερμήνευσαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια , γοητεύοντας ακροατές και παρευρισκόμενους στο ραδιόφωνο.

Ακούστε τις ευχές και τα μηνύματα όλων.

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Τοπικά