Ευχούπολη 2019. Το ¨Εύφωνον" και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Ξάνθης τραγούδησαν για τα Χριστούγεννα.

Στα πλαίσια των ΔΩΡΕΑΝ εκδηλώσεων του Δήμου Ξάνθης με την "Ευχούπολη 2019" πραγματοποιήθηκε η συναυλία του Ωδείου "το Εύφωνον" την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου, στις 12.00 το μεσημέρι, στην πλατεία Δημοκρατίας στην Ξάνθη.

 Οι μαθητές και οι καθηγητές του ωδείου, παρουσίασαν κυρίως Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και συνέπραξαν με τα "μικρά" των παιδικών σταθμών του Δήμου Ξάνθης, αξιοποιώντας  μια ζεστή δημιουργικά ατμόσφαιρα, με τους μικρούς μαθητές να απολαμβάνουν κάθε στιγμή της μελωδικής τους έκφρασης.

Γονείς, εκπαιδευτικοί και πολίτες, υπερήφανοι από τους πολίτες του αύριο χειροκρότησαν θερμά και ενθάρυναν τα παιδιά στη δημιουργική τους πορεία δίνοντας με τα χαμόγελα και τον αυθορμητισμό τους το στίγμα της αισιοδοξίας για το μέλλον.

Συντελεστές:

Σωτήρης Λεμονίδης, Έλλη Λεμονίδου, Δημήτρης Δημητρίου, Αναστασία Βαφειάδου, Ριψιμέ Ντανελιάν, Στέλιος Κολοβός, Νίκη Μαζαράκη, Δήμος Σταθούλης, Νόννα Κυριαζοπούλου

Δωράκια έκπληξη, πήραν όλα τα "μικρά" του 6ου παιδικού σταθμού του Δήμου Ξάνθης, με τον "Τάρανδο" να κρύβει στο εσωτερικό του γλυκά και ευχές


 

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκπαιδευτικά
Κοινωνικά
Τοπικά