Ευχές αλλά και μηνύματα για τη νέα χρονιά από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μ.Πατεράκη και το Γραμματέα της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Γ.Χατζηθεοδώρου

 

Για μια νέα χρονιά που θα αποτελέσει την αφετηρία της επιστροφής της χώρας και των πολιτών σε τροχιά ανάκαμψης σε όλους τους τομείς, μια χρονιά που ήδη τα δρομολογούμενα μέτρα της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη προσδίδουν αναπτυξιακό πρόσημο και θωράκιση της Ελλάδας σε εθνικό, γεωπολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο, έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ξάνθης κ. Μιχάλης Πατεράκης, ευχόμενος σε όλους τους συμπολίτες/σες υγεία και επίτευξη όλων των στόχων τους.

Υπογράμμισε ότι μέσα στο 2020 όλοι οι πολίτες θα εισπράξουν τα θετικά αποτελέσματα από την πολιτική της κυβέρνησης , τόσο στα νοικοκυριά όσο και στο επιχειρείν.

Ο κ.Πατεράκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη σημερινή υπογραφή του αγωγού East Med, επισημαίνοντας τη σημασία του για την γεωστρατηγική ανάδειξη της Ελλάδας, αλλά και την οικονομική και εθνική της ασφάλεια.

Από την πλευρά του ο Γραμματέας της Ν.Ε. Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ , κ. Γιώργος Χατζηθεοδώρου, εξέφρασε τον προβληματισμό του για το εάν θα μπορέσει η κυβέρνηση της Ν.Δ μέσα στο 2020 να αξιοποιήσει τη δυναμική που παρέλαβε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για τη χώρα με την έξοδο από τα μνημόνια, άσκησε εντονότατη κριτική στη μεταστροφή –όπως είπε- της Ν.Δ σε καίρια για τη χώρα ζητήματα που χειρίστηκε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεχόμενη πυρά όπως η Συμφωνία των Πρεσπών και το προσφυγικό. Εξέφρασε την πλήρη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στη σημερινή υπογραφή του αγωγού EastMed, τονίζοντας ότι ήταν η κυβέρνηση του Α.Τσίπρα εκείνη που ‘έχτισε’ τις απαραίτητες συμμαχίες και ευχήθηκε σε όλους και όλες καλή χρονιά με υγεία, αισιοδοξία και υλοποίηση των προσδοκιών του καθενός.

Τέλος, αναφερόμενος στο Δήμο Ξάνθης, ως επικεφαλής της δημοτικής κίνησης ‘Πολίτες για την Ξάνθη’, σημείωσε ότι μέσω της δημιουργικής αντιπολίτευσης, και παρά την αποδόμηση του ‘Κλεισθένη’ βάση του οποίου νόμου ψήφισαν οι πολίτες για την τοπική αυτοδιοίκηση από την κυβέρνηση της Ν.Δ, οι ‘Πολίτες για την Ξάνθη’ σε συνεργασία και με άλλες παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου θα αναδεικνύουν ζητήματα του Δήμου και των δημοτών και θα ελέγχουν δια του θεσμικού τους ρόλου τη νέα δημοτική αρχή.

Ακούστε τις συνεντεύξεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Μανώλης Παπαχρυσοβέργης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Πολιτιστικά
Τοπικά