Μέτρα της Αστ. Διεύθυνσης Ξάνθης λόγω των επερχόμενων καιρικών συνθηκών.

Με στόχο τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας και ασφάλειας, την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας, τη μείωση των κυκλοφοριακών προβλημάτων καθώς και την περιστολή των τροχαίων ατυχημάτων, στην περιοχή, λόγω της επερχόμενης κακοκαιρίας, η αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης αποφάσισε να λάβει μέτρα, τα οποία είναι τα εξής:

 

Άρθρο 1ο

α)    Την προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω των 1,5 τόνων και λοιπών βαρέων οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

από την 06:00 ώρα της 05-01-2020 ημέρα Κυριακή και μέχρι την 24:00 ώρα της 06-01-2020 ημέρα Δευτέρα,


1) στην Εγνατία οδό, μεταξύ της χ.θ. 496,9 του Α/Κ Χρυσούπολης έως χ.θ. 545,6 του Α/Κ Ιάσμου,


2) στις Εθνικές Οδούς Ξάνθης – Καβάλας, Ξάνθης – Κομοτηνής, Ξάνθης – Δράμας και Ξάνθης – Ελληνοβουλγαρικών συνόρων που αστυνομεύονται από υφιστάμενες Υπηρεσίες μας.

 

Άρθρο 2ο

α)      Η απόφαση αυτή είναι προσωρινή και ισχύει από την ανάρτησή της στο διαδίκτυο και για το χρονικό διάστημα που προαναφέρεται.

β)      Η εκτέλεση και εφαρμογή της παρούσας απόφασης, ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης και στα Αστυνομικά Τμήματα Σταυρούπολης και Εχίνου.

γ)      Οι παραβάτες της παρούσας, διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 420  Π.Κ. και των άρθρων του Ν. 2696/99 «Κύρωση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας» όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.-

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αστυνομικά
Κοινωνικά
Τοπικά