H βράβευση παιδιών τρίτεκνων οικογενειών.

Την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου στις 5:00 το απόγευμα ο Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Ξάνθης «Ο Άγιος Στυλιανός» πραγματοποίησε την εκδήλωση βράβευσης των παιδιών τρίτεκνων οικογενειών που αρίστευσαν στα μαθήματά τους στα γυμνάσια και τα λύκεια κατά το σχολικό έτος 2018-19 αλλά και αυτών που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις πανελλήνιες εξετάσεις του 2019. Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του συλλόγου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Δήμου Ξάνθης και παραβρέθηκαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων, ο Υποδιοικητής του Δ’ ΣΣ υποστράτηγος κ.Τσιρίδης, ο Πρόεδρος του Τμήματος Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης κ. Ασκαρίδης, ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Ξάνθης υποστράτηγος ε.α. κ. Γεωργιάδης, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Πολύτεκνων Ξάνθης κ. Βορεινός και πολλά μέλη του συλλόγου.

Ο Σύλλογος Τριτέκνων ευχαριστεί θερμά το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης για την παραχώρηση του αμφιθεάτρου, την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης που κάλυψε μέρος των εξόδων αλλά και την ΕΑΑΣ Ξάνθης για την ευγενική παραχώρηση την μεγαφωνικής που ήταν απαραίτητη για την εκδήλωση. Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση.     

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκπαιδευτικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά