Ο Π. Αμβροσιάδης στη Βασιλόπιτα του ΚΑΠΗ Σταυρούπολης.

Με την παρουσία του Αντιδημάρχου Σταυρούπολης κ. Απόστολου Ελευθεριάδη, ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Ξάνθης, κ. Παναγιώτης Αμβροσιάδης, έκοψε τη Βασιλόπιτα του ΚΑΠΗ Σταυρούπολης, σε μια εκδήλωση που χαρακτηρίστηκε από τη συμμετοχή αλλά και από τη δημιουργική ενέργεια των μελών που δραστηριοποιούνται έντονα στην περιοχή.

Ο κ. Παναγιώτης Αμβροσιάδης στον σύντομο χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων σημείωσε:

"Σας μεταφέρω τις ευχές του Δημάρχου Ξάνθης κ. Μανώλη Τσέπελη για καλή πορεία και δημιουργική συνεργασία και για το 2020.

Σας συγχαίρω και ταυτόχρονα σας ευχαριστώ για όλα όσα κάνετε,  εσάς τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που με υπερηφάνεια σας έχουμε εδώ κοντά μας στηρίζοντας  τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες σας.

Υγεία, ελπίδα, ειρήνη και αναπτυξιακή πρόοδο στον τόπο μας εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου και ιδιαίτερα εδώ στην απομακρυσμένη γεωγραφικά Σταυρούπολη, που όμως είναι τόσο κοντά στις σκέψεις και στις ενέργειές του Δήμου Ξάνθης.

Εσείς είστε η ραχοκοκαλιά της κοινωνίας και μας  παραδίδετε δομές και αξίες  που εμείς πρέπει να συνεχίσουμε.

Είσαστε τα πρότυπά μας και είστε οι άνθρωποι που μας δείχνετε τον δρόμο για να ακολουθήσουμε με  όλα αυτά τα σημαντικά πράγματα που εσείς δημιουργήσατε και τα φέρατε σε ένα ζηλευτό επίπεδο.

Υποσχόμαστε να εργαστούμε μεθοδικά, ώστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και συνεχιστές του έργου σας".


 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Πολιτιστικά
Τοπικά