Γ. Φρατζολάς και Κ. Κουλλιά με δύο μουσικές βραδιές στο Σπίτι πολιτισμού της ΦΕΞ

Η Καίτη Κουλλιά και ο Γιώργος Φραντζολάς θα παρουσιάσουν  δύο μουσικές βραδιές στο Σπίτι πολιτισμού της ΦΕΞ το Σάββατο 8 και  την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, στις 9 το βράδυ.

Ο Γιώργος Φραντζολάς και η Καίτη Κουλλιά ανταμώνουν στο Σπίτι πολιτισμού της ΦΕΞ και μας θυμίζουν τραγούδια από την εικοσάχρονη συνεργασία τους:

Ωκεανός, Έλα Κασπέντα, Φιλί της τριανταφυλλιάς κ.α., καθώς και τραγούδια από το παιδικό μουσικοθεατρικό «Με τον Αίσωπο εκδρομή».

Το πρόγραμμα θα διανθίσουν ακόμη παραδοσιακά τραγούδια, καθώς και νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια του Γιώργου Φραντζολά.

«Στη συναυλία του Ορφέα Περίδη συμμετείχε και η Καίτη Κουλλιά από την Κάλυμνο. Η φωνή της στα χρώματα της Μαρίζας Κωχ και της Φλέρυς Νταντωνάκη». Αυτή η μικρούλα αναφορά στο περιοδικό ΔΙΦΩΝΟ, το 1995, ήταν αρκετή για να αναζητήσει ο Γιώργος Φραντζολάς την Καίτη Κουλλιά και να ξεκινήσουν μαζί μια δημιουργική συνεργασία που συνεχίζει να δίνει καρπούς μέχρι σήμερα. Στο πλάι τους οι συνεργάτες του θρακιώτη δημιουργού: Μάριος Βλάχος, τραγούδι και κιθάρα, Τάσος Καπζάλας, φλάουτο και σαξόφωνα, και Ιάσων Καπζάλας στα κρουστά.

Πληροφορίες - κρατήσεις Θέσεων για την συναυλία στο 25410 25421, στο Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης (5€ με κρασί) για την οικονομική ενίσχυση του Μουσείου.

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά