Α.Ελευθεριάδης : ανοιχτό το οδικό δίκτυο στη Σταυρούπολη /Έγιναν ρίψεις αλατιού σε οικισμούς που ήταν απαραίτητο λόγω χιονόπτωσης

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του μηχανισμού του Δήμου Ξάνθης στη Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης ώστε να αντιμετωπιστούν άμεσα τυχόν προβλήματα εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Όπως ενημερώνει ο αντιδήμαρχος κ. Απόστολος Ελευθεριάδης έγιναν ρίψεις αλατιού στα σημεία του δημοτικού οδικού δικτύου και σε οικισμούς στους οποίους σημειώθηκε χιονόπτωση, ώστε να αντιμετωπιστεί ο παγετός λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν.

Από νωρίς σήμερα το πρωί και η Αντιπεριφέρεια Ξάνθης έριξε αλάτι στο εθνικό οδικό δίκτυο, γνωστοποιεί ο κ. Ελευθεριάδης.

Όλο το οδικό δίκτυο στη Δ.Ε.Σταυρούπολης είναι ανοιχτό όμως θα πρέπει οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, επισημαίνει.

Ο αντιδήμαρχος Σταυρούπολης, ενημερώνει ακόμη ότι μετά από αίτημα του Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Ξάνθης, κ. Παναγιώτη Αμβροσιάδη, ο Δήμος θα διαθέσει το λεωφορείο του για τη μεταφορά των μαθητών του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Ξάνθης, σήμερα το απόγευμα, στη Σταυρούπολη προκειμένου να επισκεφθούν το Λαογραφικό Μουσείο Σταυρούπολης ‘Σταύρος Καραμπατζάκης’.

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά