Ο αποκριάτικος χορός των ΚΑΠΗ του Δήμου Ξάνθης.

Ο ετήσιος χορών των ΚΑΠΗ Ξάνθης πραγματοποιήθηκε φέτος την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020 με το γενικό πρόσταγμα της προετοιμασίας και του προγραμματισμού να έχει ο Πρόεδρος της δομής κ.Παναγιώτης Αμβροσιάδης.

Εκατοντάδες μέλη αλλά και φίλοι των μελών έδωσαν το παρόν αποδεικνύοντας εμπράκτως τη ζωντάνια και την ακλόνητη πίστη για ζωή, αξιοποιώντας την ευκαιρία να τραγουδήσουν, να χορέψουν να διασκεδάσουν, να γελάσουν και να μιλήσουν για το αύριο.

Ο Παναγιώτης Αμβροσιάδης,  πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Ξάνθης κάλεσε στη σκηνή της εκδήλωσης  την κα. Βούλα και τον κ. Δημήτρη Καϊτεζίδη που είναι μαζί από τις 14 Φεβρουαρίου του 1964 για 55 ολόκληρα χρόνια κοινού βίου και  τους επιβράβευσε, ενώ το ζευγάρι αναφέρθηκε στη σχέση εκτίμησης και σεβασμού που διατηρούν όλα αυτά τα χρόνια και που τους κάνουν να νιώθουν δυνατοί και ενωμένοι για πάντα

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν το ζεύγος Έλλη Παρασκευοπούλου – Μανώλης Τσέπελης, που παντρεύτηκε στις 14 Φεβρουαρίου του 1985 και μετράει 34 χρόνια έγγαμου βίου. Τουλάχιστον ο Δήμαρχος Ξάνθης δεν γνώριζε για την έκπληξη που του επιφύλασσε ο Παναγιώτης Αμβροσιάδης, που ήξερε με ακρίβεια την ημερομηνία γάμου και στην αρχή αιφνιδιάστηκε από την πρόσκλησή του στη σκηνή, στη συνέχεια όμως όλα κύλησαν απρόσκοπτα μέχρι και τον χορό επετείου που το ζευγάρι, χαμογελαστό,  χόρεψε   υπό τα βλέμματα των εκατοντάδων παρευρισκομένων….

Ο Παναγιώτης Αμβροσιάδης στον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων σημείωσε:

Είμαι περήφανος που σήμερα είμαι πρόεδρος στα ΚΑΠΗ της Ξάνθης και που όλοι μαζί αυτήν την βραδιά ήρθαμε να τιμήσουμε τον έρωτα, την αγάπη,  τη συντροφικότητα .

Ξέρουμε όλοι μας ότι,  το μεγαλύτερο πρόβλημα στις ηλικίες, τις ώριμες,  είναι η μοναξιά και γι αυτό σας καλώ να μην το βάλετε κάτω. Ο Δήμαρχος,  Μανώλης Τσέπελης κι εγώ είμαστε εδώ και θα είμαστε εδώ και σας υποσχόμαστε ότι όλες οι δομές του Δήμου θα βρίσκονται δίπλα σας νύχτα μέρα για να σας στηρίξουν.

Όλοι σας είστε άνθρωποι που έχουν μία τεράστια εμπειρία, είστε ένα ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας της Ξάνθης και έχετε γνώση και σοφία την οποία πρέπει να μεταδώσετε στις νέες γενιές. Και έχουμε τον τρόπο να το καταφέρουμε αυτό.

Οι δομές των ΚΑΠΗ Ξάνθης θα νικήσουν τα επόμενα χρόνια την μοναξιά διότι, εκτός από την κοινωνική, νοσηλευτική, ιατρική και φυσιοθεραπευτική περίθαλψη έχουμε προγραμματίσει δεκάδες δραστηριότητες, τις οποίες θέλω να μεταφέρετε και στους άλλους φίλους σας, όσους δεν συμμετείχαν μέχρι σήμερα στις δράσεις σας.

Τις επόμενες εβδομάδες θα ανοίξουμε κανάλια επικοινωνίας με σκοπό να αλληλεπιδράσουμε μαζί σας.

Θέλουμε να μας λέτε την γνώμη μας, και να μας πιέζετε για ότι βλέπετε μέσα στην πόλη και σας ενοχλεί… είμαστε εδώ για να αλλάξουμε την πόλη και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την δική σας βοήθεια.

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Καρναβάλι
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά