Ο Γιώργος Κολλάρος στο δημοτικό ραδιόφωνο τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020



Η θωράκιση των Θ.Λ.Ε-Ξανθιώτικο Καρναβάλι από τον συνεχώς αυξανόμενο ανταγωνισμό – η Θεσσαλονίκη μπορεί να μην πρόλαβε να διοργανώσει φέτος καρναβαλικές εκδηλώσεις αλλά θα επανέλθει από του χρόνου, εκτιμά- , η αυριανή απεργιακή κινητοποίηση ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, στο επίκεντρο.

  Οι λόγοι της διαφωνίας του με την πρόταση της δημοτικής παράταξης ‘Πολίτες για την Ξάνθη’ να τιμηθεί ο πρώην Νομάρχης Ξάνθης Κωνσταντίνος Θανόπουλος, η εξαιρετική δουλειά της κ. Χαρίκλειας Μαργαριτοπούλου για τους Έλληνες βλαχόφωνους στην Α.Μ.Θ και η εξίσου σημαντική ψηφιακή αρχειοθέτηση του έργου της από τη Φ.Ε.Ξ., απασχόλησαν τη συζήτηση.

Οι εντεινόμενες πολεμικές ιαχές στην ευρύτερη περιοχή που δεν κοπάζουν, ο αναποτελεσματικός  –όπως τον χαρακτηρίζει- σχεδιασμός για την αντιμετώπιση του προσφυγικού από την κυβέρνηση και οι νέες προτάσεις της Ε.Ε. για το θέμα, αλλά και η επέλαση του νέου κορονοϊού, ο οποίος εκτός από την υγεία απειλεί τη διεθνή οικονομία και ήδη έχει δημιουργήσει σοβαρές κοινωνικές επιπτώσεις, ήταν  επίσης   στα θέματα που σχολίασε στη σημερινή ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου, ο πρόεδρος της επιτροπής ειρήνης Ξάνθης, μέλος της ‘Λαϊκής Συσπείρωσης’ στο Δήμο Ξάνθης και πανεπιστημιακός δάσκαλος, κ. Γιώργος Κολλάρος.


Ακούστε τον κ. Γ.Κολλάρο.

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά