Μπάμπης Κούκος-Φα Δίεση την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, στις 20:00, στο δημοτικό αμφιθέατρο σε μια μοναδική συναυλία/Μαζί τους η μεικτή χορωδία Δημοτικού Ωδείου

Τριάντα χρόνια τώρα ο Μπάμπης Κούκος και οι Φα Δίεση αποτελούν βασική σταθερά του λαοφιλούς θεσμού των Θ.Λ.Ε-Ξανθιώτικο Καρναβάλι και συνεχίζουν να τον στηρίζουν έμπρακτα.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν με μια μοναδική συναυλία, την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, στις 20:00, στο δημοτικό αμφιθέατρο, με την είσοδο ελεύθερη για όλους.

Μπαλάντες, έντεχνα τραγούδια, ελαφρολαϊκά, λαϊκά, αφιερώματα στους Θ.Μικρούτσικο και Γ.Σπανό,  αλλά και ξένα τραγούδια θα μας κρατήσουν συντροφιά το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Μπάμπης Κούκος μίλησε για το πρόγραμμα, για τους Φα Δίεση- το ανοικτό αυτό μουσικό σχήμα που χρόνο με το χρόνο εξελίσσεται και εμπλουτίζεται με νέους μουσικούς και νέες φωνές- για την 30χρονη παρουσία τους στις Θ.Λ.Ε καθώς και για τη συνεργασία με τη μεικτή χορωδία του δημοτικού ωδείου που ξεκίνησε πέρυσι και συνεχίζεται και φέτος σε μια μουσική σύμπραξη –έκπληξη.

Την παρουσίαση της μουσικής βραδιάς ανέλαβε ο Γιάννης Στεφανίδης.

Ακούστε τον κ. Μπάμπη Κούκο.

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Καρναβάλι
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά