Το μήνυμα του Μεγαλειότατου - Με επίκεντρο την Ξάνθη όλη η Ελλάδα συνδημιουργεί και συνδιασκεδάζει.

Ο Βασιλιάς του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού απευθύνει ανοικτή πρόσκληση για το Μεγάλο Καρναβάλι της Ξάνθης.

Ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης κ. Παναγιώτης Αμβροσιάδης προσκάλεσε επισήμως τον Βασιλιά Του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2020 στις εγκαταστάσεις της "Όμορφης Πόλης 89,9" και ο Μεγαλειότατος με μήνυμά του καλεί απλά και εγκάρδια, όλους στη Μεγάλη Γιορτή της Ξάνθης.

"Όμορφα και ωραία",  θα κινηθούμε σε κάθε επίπεδο με αξιοπρέπεια και ποιότητα και θα βάλουμε το συγκριτικό πλεονέκτημα στην  περιοχή, απλώνοντας το χέρι σε όλη την Ελλάδα με προτεραιότητα τη Βόρεια Ελλάδα. Υποδεχόμαστε με τη ζεστή, ανοιχτή αγκαλιά της Ξάνθης, όλους όσους επιλέξουν την περιοχή για να συνδιασκεδάσουν μαζί μας.

Από Ορεστιάδα, Σουφλί, Διδυμότειχο, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Χρυσούπολη, Δράμα, Καβάλα, Ελευθερούπολη, Σέρρες, Καρβάλη, Νιγρίτα, Ασπροβάλτα, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Νάουσα, Έδεσα, Βέροια, μέχρι Φλώρινα,Καστοριά, Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Γρεβενά, Καρδίτσα, Λαμία, Λάρισα, Τρίπολη, Σπάρτη και για όλη την Ελλάδα η γιορτές στην Ξάνθη δίνουν τη διαφορετική, μοναδική ταυτότητα του Καρναβαλιού.

Ελάτε στην Ξάνθη και θα το καταευχαριστηθείτε", τονίζει ο Παναγιώτης Γεωργίου, ο Πειρατής της Θεσσαλονίκης και ο Βασιλιάς του Καρναβαλιού της Ξάνθης.

Ο Βασιλιάς αποδέχτηκε την προσκλησή μας και θα μιλήσει στη ζωντανή εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης την Κυριακή 1 Μαρτίου 2020 που μεταδίδεται σε όλη την πόλη λίγο πριν ξεκινήσει η Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση.... Περίπου στις 11:00 -11:30 ο Βασιλιάς την Κυριακή πλεσιωμένος από τα κορίτσια του Μάρτη θα μοιράσουν στους θεατές που θα αναμένουν τη Μεγάλη Παρέλαση, "Το βραχιόλι τουΜάρτη",  για να μη μας κάψει ο υπέρλαμπρος ήλιος της γιορτής!

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Καρναβάλι
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά