Μ. Φανουράκης: Μείνε σπίτι-Επικοινώνησε-Είμαστε εδώ, για σένα.

Τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Ξάνθης κ. Μανώλη Φανουράκη, φιλοξένησε η εκπομπή «Τα Νέα της Πόλης» στην «Όμορφη Πόλη 89,9»  την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020, καθώς οι πρωτοβουλίες που λαμβάνει ο Δήμος Ξάνθης στο πεδίο των μέτρων της πρόληψης είναι σημαντικό να επικοινωνηθούν στους πολίτες έτσι ώστε να είναι ενημερωμένοι οι πολίτες για τον τρόπο που έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν με το Δήμο Ξάνθης και να λαμβάνουν ενημέρωση, βοήθεια, υποστήριξη.

Ακούστε τον Μανώλη Φανουράκη

Ο Μανώλης Φανουράκης ευχαρίστησε όλο το προσωπικό του Δήμου Ξάνθης που καταβάλει συνεχείς προσπάθειες για την εξυπηρέτηση των πολιτών και την υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας.

Με μια σειρά μέτρων,  για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, με το «Μένουμε Σπίτι» και την υποστήριξη από το Δήμο Ξάνθης ενεργειών που είναι απαραίτητες για τους πολίτες ο Δήμος Ξάνθης κάνει την προσπάθειά του να ανταποκριθεί στην κοινωνία και να διασφαλίζει τρόπους εξυπηρέτησης των πολιτών. Σε αυτό το επίπεδο έχουν ενεργοποιηθεί από το Δήμο τηλεφωνικές γραμμές και ηλεκτρονικές διευθύνσεις οι οποίες είναι:

Η τηλεφωνική γραμμή 2541027670, για ενημέρωση από : Ιατρό, Ειδικό Παθολόγο

 Η την  τηλεφωνική γραμμή 2541084458  για ενημέρωση και υποστήριξη από : Ψυχολόγο,  Κοινωνικός λειτουργό, Νοσηλευτή

Οι γραμμές λειτουργούν τις καθημερινές από τις  07:30  έως τις 15:00

 

Μείνε σπίτι-Επικοινώνησε-Είμαστε εδώ, για σένα.

 

Η τηλεφωνική γραμμή : 2541066304

και το e-mail: mazisas@cityofxanthi.gr

από τις 07:30 έως 15:00  για υπηρεσίες  κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης.

 

 

 

 

 

Σύνταξη:     Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια:   Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά