Σ. Μελισσόπουλος: Όλοι ενωμένοι εργαζόμαστε, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, για το δημόσιο συμφέρον.

Τον Επικεφαλής της παράταξης του Δήμου Ξάνθης, «Ξάνθη για όλους», κ. Σάββα Μελισσόπουλο, φιλοξένησε η ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020.

Στα πρώτα ζητήματα που στάθηκε ο κ. Σάββας Μελισσόπουλος, μετά από τη γενική οδηγία «Μένουμε σπίτι»,  ήταν η ψυχολογία που θα πρέπει να έχουν οι πολίτες αυτές τις ημέρες και ιδιαίτερες προσεκτικές κινήσεις θα πρέπει να το λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους αυτό, όλοι όσοι ρυθμίζουν ζητήματα σχετικά με την πρόληψη και αντιμετώπιση της νόσου.

Ακούστε τον κ. Σάββα Μελισσόπουλο

Ο κ. Σάββας Μελισσόπουλος αναφέρθηκε στην παρέμβαση που έκανε η παράταξη «Ξάνθη για όλους», σχετικά με τη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης στο επίπεδο της διασφάλισης και προάσπισης της υγείας των εργαζομένων και των πολιτών και την υιοθέτηση από τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Μανώλη Τσέπελη, ενώ σημείωσε ότι τα μέτρα και η διαχείριση των ζητημάτων από την κυβέρνηση, που πολλές φορές έχει επικρίνει κυρίως σε θέματα λειτουργίας σχετικά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, είναι επιτυχής, εξασφαλίζοντας κονδύλια για την τοπική αυτοδιοίκηση που τώρα καλείται να τα αξιοποιήσει προς όφελος της κοινωνίας και των δημοτών.

Από το αποτέλεσμα θα φανεί η επιτυχία των παρεμβάσεων. Θα φανεί αν όλα αυτά πιάνουν τόπο, λειτουργούν, όπως είναι οι τηλεφωνικές γραμμές που έχει δώσει ο Δήμος Ξάνθης για την ενημέρωση, υποστήριξη και βοήθεια των πολιτών.

Ο κ. Μελισσόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά, κλείνοντας τη συζήτηση, «δεν μπαίνουμε στη λογική αντιπολιτευτικής λογικής,  σε καμία περίπτωση. Είμαστε όλοι εδώ, ενωμένοι, να προσπαθούμε για το καλό του κοινωνικού συνόλου και αντιμετωπίζουμε με υπευθυνότητα το σοβαρό ζήτημα που, καθολικά, μας απασχολεί», ενώ ζήτησε ταυτόχρονα, περισσότερη ενημέρωση από τη διοίκηση του Δήμου Ξάνθης, προς όλες τις παρατάξεις, ώστε να λειτουργούν πολλαπλασιαστικά στην ενημέρωση προς όλους τους πολίτες.

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά