«ΑΓΑΠΗ για την ΞΑΝΘΗ μας» :ΑΝΑΚOΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΠΑΙΘΡΙΑΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ (ΠΑΖΑΡΙ)

 

 

ΕΠΕΙΓΟΝ!

 

Οι ώρες είναι κρίσιμες.

Η ατομική και συλλογική ευθύνη επιβεβλημένη.

Σύμφωνα και με το χθεσινό (19/03/20) διάγγελμα του Πρωθυπουργού, είμαστε ενώπιον ακόμη πιο αυστηρών μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας με γνώμονα τη συμπεριφορά όλων μας το Σαββατοκύριακο.

Ο κορωνοϊός κυκλοφορεί παντού και δεν κάνει διακρίσεις.

Κάποιοι από εμάς θα νοσήσουν σοβαρά.

Στα πλαίσια αυτά πρέπει εμείς να προφυλάξουμε τον εαυτό μας και τους άλλους.

Η τρέχουσα διευθέτηση και η ευρεία χρήση του Παζαριού διακυβεύουν την τήρηση των ελάχιστων κανόνων ασφάλειας από άποψη υγείας αυτή τη στιγμή.

Είναι κρίμα από μία παρόρμηση, μία απερισκεψία και μία κακή οργάνωση να χάσουμε ό,τι κέρδισε μέχρι τώρα η πόλη μας και να ακυρώσουμε τον τιτάνιο αγώνα που δίνουν οι Ιατροί μας, οι Νοσηλευτές μας και το υπόλοιπο προσωπικό του Νοσοκομείου Ξάνθης, που όλοι θα χρειαστούμε αν αρρωστήσουμε σοβαρά.

Προτείνουμε να αναβληθεί η διεξαγωγή του Παζαριού μέχρι να σχεδιαστεί μία νέα λογική λειτουργίας του, που ενδεικτικά θα μπορούσε να περιλαμβάνει την αξιοποίηση μεγάλων δρόμων της πόλης μας (Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος του Δ.Π.Θ. έως και την Ασπίδα, Λ. Στρατού, Γεωργίου Κονδύλη, Πατριάρχου Κυρίλλου κ.λ.π.) ώστε να αναπτυχθούν μεμονωμένα οι παραγωγοί για να αποφευχθεί συνωστισμός, να εξασφαλίσουν οι συμπολίτες μας τα υψηλής ποιότητας προϊόντα τους και βέβαια να στηριχθούν οι άνθρωποι που μοχθούν για να έχουμε όλοι το καθημερινό μας φαγητό τη δύσκολη αυτή περίοδο.

Περιμένουμε τη Δημοτική Αρχή να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και τους Παραγωγούς μας να κάνουν μία μικρή υπομονή για να εξασφαλιστεί ότι και το αύριο θα μας βρει όλους μαζί ΕΝΑ.

 

Δημοτική Παράταξη «ΑΓΑΠΗ για την ΞΑΝΘΗ μας»

Παπαχρόνης Ιωάννης

Παπαδόπουλος Βασίλειος

Γεωργιάδης Δημοσθένης

Σπανίδης Μιχαήλ

Διαφωνίδης Χαράλαμπος

Τσακιρίδης Αφεντούλης

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Πολιτιστικά
Τοπικά