Στάθης Γιαννακίδης: Στοχεύουμε στην επιπλέον στήριξη της κοινωνίας και ασκούμε κριτική και πιέσεις προς την κατεύθυνση αυτή.

Ο Στάθης  Γιαννακίδης, ο πρώην υφυπουργός οικονομίας και ανάπτυξης φιλοξενήθηκε την Πέμπτη 2 Απριλίου 2020 στην ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης.

Εκφράστηκαν ανησυχίες, με στόχο την επιπλέον στήριξη της προσπάθειας, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην υφυπουργός που γίνεται από όλη την κοινωνία της χώρας τη δύσκολη αυτή στιγμή των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού που έχει φέρει στο απροχώρητο όλον τον πλανήτη.

Ακούστε τον Στάθη Γιαννακίδη:

Ο κ. Γιαννακίδης αναφέρθηκε στις εκτιμήσεις που γίνονται από τους ειδικούς για τη διασπορά της νόσου και τις συνθήκες που επικρατούν σε όλη τη χώρα αλλά και στην περιοχή μας, με τα αυξημένα μέτρα που έχουν ληφθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα στους δύο Δήμους της περιοχής μας.

"Η ενίσχυση της Δημόσια υγείας είναι αυτονόητη, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, αλλά και διαχρονικά, καθώς τέτοιου είδους φαινόμενα οι σύγχρονες κοινωνίες θα καλούνται να αντιμετωπίσουν και στο μέλλον, οπότε είναι μονόδρομος η ισχυροποίηση του συστήματος υγείας που θα είναι απαραίτητο σε υψηλό βαθμό για όλη την κοινωνία, τη χώρα, για όλη τη διαστρωμάτωση της Ελλάδας", σημείωσε ο Στάθης Γιαννακίδης.

Για τα μέτρα που αφορούν την οικονομία τόνισε ότι, θα πρέπει να πάμε σε πιο εκτεταμένα μέτρα και σε πιο έντονες τονωτικές ενέσεις σε σχέση με αυτά που βλέπουμε σήμερα από την κυβέρνηση, καθώς οι επιπτώσεις ακόμη δε μπορούν να μετρηθούν σήμερα, όμως είναι περισσότερο από βέβαιο ότι η κρίση και στην οικονομία θα είναι ισχυρή, οπότε από τώρα θα πρέπει να ενώσουμε τις φωνές μας με όλους στην Ευρώπη που βάζουν σε πρώτη προτεραιότητα τον άνθρωπο, την ανθρώπινη ζωή και λαμβάνουν μέτρα για την ανακούφιση της κοινωνίας, αξιοποιώντας και το αποθεματικό που υπάρχει στα ταμεία του κράτους.

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά