Φ.Παπαδάκης: Είμαστε εδώ με ιδέες και προτάσεις να υπηρετήσουμε τον πολίτη και την πόλη μας.

Στην ενημερωτική εκπομπή του Ραδιοφωνικού Σταθμού του Δήμου Ξάνθης φιλοξενήθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Φάνης Παπαδάκης, εκπροσωπώντας την παράταξή του, "Ξάνθη για όλους".

Ο κ. Φάνης Παπαδάκης αναφέρθηκε στην πρωτόγνωρη εμπειρία που ζήσαμε όλοι μας με την πανδημία και τα αποτελέσματα που είχε αυτή η συγκυρία στη λειτουργία των οργάνων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θέτοντας για μια ακόμη φορά τη θέση της παράταξής του για συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και των Επιτροπών με τηλεδιάσκεψη και όχι με "δια περιφοράς" διαδικασία, ενώ αναφέρθηκε στις αρχές του συνδυασμού "Ξάνθη για όλους" να κατατίθενται θέσεις, ιδέες προτάσεις, μακριά από στείρο, αντιπολιτευτικό, κομφορμιστικό λόγο, με διάθεση δημιουργική και προαγωγής του διαλόγου που πάντα φέρει στην ολοκλήρωσή του, θετικό πρόσημο για τους πολίτες και την κοινωνία.

Ο κ. Φάνης Παπαδάκης τόνισε ότι, στη λειτουργία όλων των οργάνων, όπως  και στη λειτουργία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑ Ξάνθης, στο οποίο μετέχει ως μέλος, είναι απαραίτητη η συζήτηση των προτάσεων που κατατίθενται, ώστε να ακολουθεί ένας δημιουργικός διάλογος που με ουσιαστικό τρόπο υπηρετεί τη σύνθεση των απόψεων και το καλύτερο δυνατό  αποτέλεσμα.  Οι κανόνες λειτουργίας των οργάνων είναι συγκεκριμένοι  μέσα στη δημοκρατική διαδικασία της συζήτησης και της ψήφισης, η απόρριψης,  μιας πρότασης και αυτό εγγυάται το μέγιστο όφελος του Δημοσίου Συμφέροντος, σημείωσε.

Ακούστε τον κ. Φάνη Παπαδάκη. 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρβναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Πολιτιστικά
Τοπικά