Γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης: Οι προτάσεις του "Μένουμε Όρθιοι ΙΙ" είναι ο τρόπος να βγούμε και από την οικονομική δυσπραγία.

Το πρόγραμμα "Μένουμε όρθιοι ΙΙ" βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης με τον Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κ. Γιώργο Χατζηθεοδώρου στην ενημερωτική εκπομπή του Ραδιοφωνικού σταθμού του Δήμου Ξάνθης "Όμορφη Πόλη 89,9".

Ο κ. Χατζηθεοδώρου αναφέρθηκε στο πρόγραμμα που άμεσα κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας και ανέλυσε τους βασικούς άξονες του, ενώ στάθηκε στα γρήγορα αντανακλαστικά της Κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της Υγειονομικής κρίσης αλλά και στις καθυστερήσεις για την υλοποίηση πολιτικών που μπορούν να στηρίξουν την οικονομία.

Ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης τόνισε οτι,  είναι πραγματικότητα στα πολιτικά ιστορικά δεδομένα δεκαετιών οτι πρώτη φορά ένα κυβερνητικό σχήμα δεν παραλαμβάνει "καμένη γη" αλλά αντιθέτως γεμάτα ταμεία τα οποία πρέπει άμεσα να αξιοποιήσει για την οικονομία, τη στήριξη της αγοράς, της κοινωνίας, της χώρας.

Δυστυχώς, όπως σημείωσε ο κ. Χατζηθεοδώρου, μετά και από τις προτάσεις που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ και την απραξία της κυβέρνησης, διαφένεται η διαφορετική ιδεολογική προσέγγιση στην στήριξη της κοινωνίας από τη Νέα Δημοκρατία η οποία βάζει άλλες προτεραιότητες στην άσκηση της πολιτικής της και τα καταστροφικά αποτελέσματά της θα φανούν στο άμεσο επόμενο διάστημα.

Ακούστε τον κ. Γιώργο Χατζηθεοδώρου.

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά