Μ.Σπανίδης: ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλασίας ο ‘ΠΗΓΑΣΟΣ’ ξεκινά τις ποδηλατικές εκδηλώσεις με όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας

Με όλα τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊου αύριο Τετάρτη, 3 Ιουνίου, ημέρα παγκοσμίως αφιερωμένη στην ποδηλασία, ο ποδηλατικός σύλλογος Ξάνθης ο ‘ΠΗΓΑΣΟΣ’ ξαναρχίζει να δίνει ζωή στην πόλη με τις καθιερωμένες ποδηλατοβόλτες που αγαπήθηκαν από μικρούς και μεγάλους.

Ο πρόεδρος του ‘ΠΗΓΑΣΟΥ’ κ. Μιχάλης Σπανίδης κάλεσε τους μικρούς και μεγάλους ποδηλάτες της πόλης να συναντηθούμε στην καρδιά της Ξάνθης, την κεντρική πλατεία , και τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις να τιμήσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλασίας με την επανέναρξη των αγαπημένων διαδρομών με το ποδήλατο μέσα στην πόλη.

Το ραντεβού δίνεται στις 19:00 και η αυριανή ημέρα επαναφέρει στην καθημερινότητα μας τις ποδηλατοβόλτες της Τετάρτης για όλο τον Ιούνιο.

Ο κ. Σπανίδης ευχαρίστησε την αντιπεριφέρεια Ξάνθης και το Δήμο Ξάνθης που συμπράττουν με τον ‘ΠΗΓΑΣΟ’ στον αυριανό εορτασμό αλλά και στην πολυετή –ομολογουμένως επιτυχημένη- προσπάθεια του συλλόγου να συναντιόμαστε κάθε Τετάρτη στις καθιερωμένες ποδηλατοβόλτες μέσα στην πόλη και να συνηθίζουμε την μετακίνηση με το ποδήλατο για τις αστικές μας διαδρομές.

Ακούστε τον κ. Μ.Σπανίδη.

 

Τοπικά