Ο Πέτρος Γαϊτάνος και η Άννα Βεγενά αύριο στη συναυλία στην Αγία Ειρήνη. Τι είπε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο.

Ο Πέτρος Γαϊτάνος θα εμφανιστεί σε μία μοναδική εκδήλωση την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 8,30 μμ στον αύλειο χώρο της Ιεράς Μονής Αγίας Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης, επ’ ευκαιρία του φετινού εορτασμού, της ομώνυμης Αγίας, για τη στήριξη του Οικοτροφείου που λειτουργεί εδώ και 30 χρόνια στη Μονή.

Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας της Κάτιας Δανδουλάκη δεν θα της επιτρέψει να συμμετάσχει στη συναυλία στο αφηγηματικό μέρος της εκδήλωσης και τη θέση της παίρνει η Άννα Βεγενά, επίσης καταξιωμένη στον χώρο.

Ο Πέτρος Γαϊτάνος μας έδωσε την είδηση σήμερα το πρωί στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Ενημερωτική Εκπομπή του Ραδιοφώνου του Δήμου Ξάνθης, σημειώνοντας την αγάπη του για την Ξάνθη που έχει ζήσει από κοντά, καθώς και για το πρόγραμμα της εκδήλωσης που θα περιλαμβάνει στο μεγαλύτερο μέρος της γνωστά του τραγούδια, όπως και παραδοσιακά αλλά και Βυζαντινούς ύμνους.

Σημειώνουμε ότι αρκετοί Ξανθιώτες ακούγοντας τον στο ραδιόφωνο προσήλθαν στον 5ο όροφο του Κέντρου Πολιτισμού που στεγάζεται το Δημοτικό Ραδιόφωνο για να του σφίξουν το χέρι.

Ακούστε τον Πέτρο Γαϊτάνο στη συνέντευξη του στην "Όμορφη Πόλη 89,9" με τον μοναδικό ιδιαίτερο τρόπο έκφρασης που προσελκύει τους ανθρώπους που τον αγαπούν.

Petros Gaitanos by Radio899 on Mixcloud

Καλλιτεχνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά