Το ψήφισμα του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Ξάνθης-Καλούν τους Βουλευτές του Νομού να πάρουν θέση

Κατά τη γενική συνέλευση του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων σήμερα το πρωί έξω από το Δημαρχείο της Ξάνθης αποφασίστηκε να εκδοθεί ψήφησμα το οποίο δια της δημοσιοποίησής του θα τεθεί υπόψη των Βουλευτών του Νομού Ξάνθης ώστε να τοποθετηθούν επι των θεμάτων που ανακύπτουν για τους ΟΤΑ και γενικότερα για τον Δημόσιο τομέα

 

Το ψήφισμα του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Ξάνθης:

 

Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Ξάνθης στη συγκέντρωση του την Τρίτη 09 Ιουλίου 2013, ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ την Απαράδεκτη, Άδικη και Αντισυνταγματική απόφαση της Δικοματικής Κυβέρνησης για την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας, των Σχολικών Φυλάκων, καθαριστριών κ.λ.π ,από τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης εν μια νυκτή.  

Σκοπός μας είναι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με τους αγώνες και τις δράσεις μας σε όλους τους Δήμους να σώσουμε τη Δημόσια περιουσία και το Κοινωνικό Έργο των Δήμων μας. Στην προσπάθεια αυτή οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ενώνονται με τους υπόλοιπους φορείς προκειμένου:

·         Να πούμε ΟΧΙ στις απολύσεις.

·         Να πούμε ΟΧΙ στον υποβιβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

  •    Να πούμε ΟΧΙ απέναντι στις επιταγές της Τρόικας και των ξένων συμφερόντων.
  •   Να πούμε ΟΧΙ στην κατάργηση δομών που αποτελούν Κοινωνικό Δίχτυ στους συνδημότες μας.

Αντίθετα:

· Να απαιτήσουμε την κατάργηση όλων των Πράξεων Νομοθετικών περιεχομένων που επιτάσσουν την κατάργηση όλων των δομών των Δήμων.

Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να τα ξεπουλήσουν ΟΛΑ.

 Γιατί...

· Η κατάργηση των Υπηρεσιών αυτών, δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα λειτουργίας των Ο.Τ.Α ,με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.
Καταργεί κάθε έννοια Δημοκρατίας ,πετά στα σκουπίδια την ζωή ,το μέλλον και τα όνειρα χιλιάδων εργαζομένων.
Οδηγεί την Ελληνική οικογένεια και κοινωνία στην εξαθλίωση.

 · Όλα αυτά στο όνομα της Μεταρρύθμισης και της Αναστήλωσης του Ελληνικού Κράτους ,υλοποιώντας έτσι τις Τροϊκανές Επιταγές, δηλώνοντας Υποτέλεια.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους και τους Πολίτες της Ξάνθης ,να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων με αγώνες ,διαδηλώσεις, συγκεντρώσεις ,τονίζοντας έτσι σε αυτούς τους ανεύθυνους ,ότι δεν πάει άλλο.

Τέλος , καλούμε και όλους αυτούς που συμμετάσχουν με την ψήφο τους στα κέντρα λήψης αποφάσεων να καταψηφίσουν τα κατάπτυστα Κυβερνητικά σχέδια γνωστοποιώντας τους ότι σε αντίθετη περίπτωση είναι ανεπιθύμητοι στον Τόπο μας.
 

Δεν έχουν το δικαίωμα να στερούν από τα παιδιά μας
τα όνειρα για το μέλλον.

 

 

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά