Απονομή Βραβείων για μία ακόμη χρονιά από τον Τάσο Κοντογιαννίδη σε μαθητές της Σταυρούπολης. Tί λέει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος για τον "ευεργέτη".

 Ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης, της Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, ενημερώνει και συγχρόνως απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλους όσους θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά την εκδήλωση βράβευσης μαθητών της Σταυρούπολης, από τον Γνωστό Δημοσιογράφο Τάσο Κοντογαννίδη.

Κυριάκος Παπαδόπουλος

Κατά τη συνομιλία μας ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στο "πολύτιμο έργο" που επιτελεί στην περιοχή ο Τάσος Κοντογιαννίδης, ο οποίος επί σειρά ετών δίδει τα βραβεία αυτά σε μαθητές της Σταυρούπολης, με περισσή αγάπη, με αυταπάρνηση, με υπευθυνότητα προς τις νέες γενιές, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

" Ο Τάσος Κοντογιαννίδης δεν ξέχασε ούτε μία στιγμή τον τόπο καταγωγής του, την ιδιαίτερη πατρίδα του, την οποία λατρεύει και τιμά σε κάθε βήμα της ζωής του.

Η Σταυρούπολη του οφείλει πολλά. Για περισσότερες από τρεις δεκαετίες ο Δημοσιογράφος Τάσος Κοντογιαννίδης υπηρετεί τον τόπο, προσφέρει βοήθεια χωρίς καν να του ζητηθεί, είναι "καλός πρεσβευτής" της ορεινής μας περιοχής και του ευρύτερου χώρου, δίνει από το υστέρημάτου στην πατρίδα και στις νέες γενιές, τιμά τους μαθητές που κοπιάζουν για τη γνώση και τη μόρφωση, δίνει καθαρά το στίγμα ότι μόνο μέσα από την παιδεία μπορεί να δει ο τόπος προκοπή.

Μακάρι να είχαμε μιμητές της προσπάθειά του. Ο Τάσος Κοντογιαννίδης είναι ένας και μοναδικός, είναι ευεργέτης της Σταυρούπολης. Τον ευχαριστούμε."

 

Η Πρόσκληση

"Σας προσκαλούμε  την 23η Οκτωβρίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 12η μεσημβρινή, στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο σχολικό συγκρότημα Γυμνασίου και Λυκείου Σταυρούπολης Ξάνθης, όπου  θα γίνει η απονομή των βραβείων στους πρώτους μαθητές  και μαθήτριες και στους αριστούχους  όλων των τάξεων, του Γυμνασίου και Λυκείου  της πόλης μας, καθώς επίσης και στους νεοεισαχθέντες στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ, της σχολικής περιόδου 2012-2013.

Τα βραβεία είναι χορηγία του δημοσιογράφου και συγγραφέα  κ. Τάσου Κοντογιαννίδη, ο οποίος ως μαθητής είχε φοιτήσει στα σχολεία αυτά. Στους μαθητές  θα μιλήσουν απευθύνοντας παραινέσεις και  νουθεσίες, ο χορηγός των βραβείων καθώς και η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κ. Μαρία Αντωνιάδου. "

 

Εκπαιδευτικά
Κοινωνικά
Τοπικά