Οι Γιατροί του Κόσμου στη Σταυρούπολη Ξάνθης-Δωρεάν Εξετάσεις.

Στο πρόγραμμα ‘Υγεία για Όλους’ που υλοποιεί η διεθνής, ιατρική μη κυβερνητική οργάνωση ‘Γιατροί του Κόσμου’ συμμετέχει ο Δήμος Ξάνθης δια της δημοτικής ενότητας Σταυρούπολης και η Όμορφη Πόλη 89,9 Το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης φροντίζει για την επικοινωνία  της δράσης με στόχο να ωφεληθούν όσο το δυνατό περισσότεροι πολίτες.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα υλοποιείται με τη στήριξη της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, μέσω επισκέψεων στην ηπειρωτική και νησιωτική χώρα με κινητές ιατρικές μονάδες και με ειδικότητες γιατρών όπως γυναικολόγοι, οφθαλμίατροι, παιδίατροι.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας εξαιτίας οικονομικών ή κοινωνικών λόγων.

Η κινητή ιατρική μονάδα των ‘Γιατρών του Κόσμου’ θα βρίσκεται το διήμερο 10 και 11 Ιανουαρίου, στο χώρο του ΚΑΠΗ της Σταυρούπολης, για παροχή δωρεάν ιατρικού ελέγχου και παροχής ιατρικών υπηρεσιών.

Τόσο ο Δήμος Ξάνθης όσο και η συντονίστρια της αποστολής των ‘Γιατρών του Κόσμου’ κ. Άρτεμις Λιανού καλούν τους συνδημότες και τις συνδημότισσες στη Σταυρούπολη να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα που του παρέχεται και να επωφεληθούν των προσφερόμενων ιατρικών υπηρεσιών.

Ακούστε την κ. Ά.Λιανού.

 

Lianou 08 01 2014 by Radio899 on Mixcloud

 
Εκπαιδευτικά
Κοινωνικά
Τοπικά
Σταυρούπολη