Ο Δήμος Τοπείρου ενώνει τη φωνή του με το Μητροπολίτη Ξάνθης για την ευλογιά.

Mε επιστολή του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, ο Δήμος Τοπείρου διά του Μάκη Τσιλιγγίρη, απευθύνεται στον Υπουργό για απαντήσεις που δεν έλαβε στο θέμα της ευλογιάς και των αποζημιώσεων των κτηνοτρόφων.

Η Επιστολή:

Αγαπητέ κ. Υπουργέ
Σε συνέχεια προηγούμενων εγγράφων μας με τα οποία σας ζητούσαμε για πολλοστή φορά την καταβολή αποζημιώσεων στους κτηνοτρόφους της περιοχής μας, από την απώλεια του ζωικού κεφαλαίου του λόγω της ευλογιάς, σας γνωρίζουμε μέχρι και σήμερα δεν έχουμε λάβει κάποια σχετική απάντηση.
Επειδή το μείζον αυτό πρόβλημα έχει ευαισθητοποίηση Πολιτικούς, Κοινωνικούς άλλα και θρησκευτικούς φορείς του Νομού μας με πρωτοπόρο τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ξάνθης & Περιθωρίου ο οποίος ενεργοποιήθηκε άμεσα βιώνοντας και ο ίδιος το μείζον αυτό πρόβλημα των κατοίκων της περιοχής .
Επειδή και εμείς ως Δήμος γινόμαστε καθημερινά δέκτες έντονων παραπόνων των παραπάνω κτηνοτρόφων βιώνοντας το, πρόβλημα τους, ενώνουμε την φωνή μας με αυτή του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας, και ζητούμε για άλλη μια φορά την άμεση λήψη μέτρων που θα αποκαταστήσουν όσο το δυνατό το πραγματικό πρόβλημα που έχει ανακύψει.

Οικονομικά
Πολιτικά
Τοπικά