Σωκράτης Ξυνίδης, υποψήφιος Βουλευτής Ξάνθης με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Έκλεισε σήμερα η αυλαία της προεκλογικής περιόδου για τις ζωντανές εκπομπές και μεταδόσεις, για τις ζωντανές συνεντεύξεις και τις ζωντανές διαλογικές συζητήσεις στο Ραδιόφωνο της Πόλης, στο Ραδιόφωνο των Πολιτών, στο Ραδιόφωνο του Δήμου Ξάνθης.

Συνεχίζονται μέχρι τα μεσάνυχτα σήμερα οι μεταδόσεις των 10λέπτων των κομμάτων,  οι διακαναλικές συνεντεύξεις τύπου και οι διακαναλικές συγκεντρώσεις των κομμάτων.

Το Σάββατο είναι μια ημέρα περισυλλογής σκέψης και τελικής απόφασης για το ψηφοδέλτιο που θα ρίξουμε στην κάλπη.

Προσπαθήσαμε μέσα από αυτόν τον Ιστότοπο του Δημοτικού Ραδιοφώνου να καταγράψουμε το σύνολο των εκπομπών ενημέρωσης και όλη την ενημέρωση που σας δώσαμε κατά την προεκλογική περίοδο, βάζοντας το λιθαράκι μας στον πλουραλισμό για τον δρόμο προς την κάλπη. Είμαστε βέβαιοι ότι θα αποδειχτεί ένα χρήσιμο εργαλείο για να θυμηθούμε όσα λέχθηκαν από κόμματα και υποψήφιους, να τα αξιοποιήσουμε το ΣάββατοΚύριακο και να οδηγηθούμε στην κάλπη.

Η καταγραφή αυτή βοηθάει και σε όσους τους αρέσουν τα νούμερα, οι αριθμοί, και οι στατιστικές. Σε αυτή την κατεύθυνση είναι πραγματικά δημιουργική και συγχρόνως λειτουργική η αξιοποίησή της.

Ακούστε το Σωκράτη Ξυνίδη, υποψήφιο Βουλευτή Ξάνθης με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

 

23.01.15 ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΞΥΝΙΔΗΣ (ΚΙΝΗΜΑ) by Radio899 on Mixcloud

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

 

Εκλογές 2012
Πολιτικά