Η Μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Ξάνθης 18 Φεβρουαρίου 2018

Στη μία ακριβώς μετά το μεσημέρι ξεκίνησε η μεγάλη γιορτή, η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στο Καρναβάλι των Χρωμάτων 2018.

Ο Δήμαρχος της Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος υποδέχτηκε την Μπάντα Αφροβραζιλιάνικων Κρουστών του Λυκείου των Ελληνίδων της Ξάνθης και έπαιξε για λίγο μαζί τους στο ξεκίνημα της παρέλασης που βρήκε την πόλη βουλιαγμένη από τους επισκέπτες που κατά χιλιάδες ξεχύθηκαν στους δρόμους της Ξάνθης.

Ιδιαίτερα πολυπληθής η παρουσία ανθρώπων από την Τουρκία και τη Βουλγαρία που με κέφι και μεράκι και φέτος τραγούδησαν χόρεψαν γεύτηκαν τα εξαιρετικά εδέσματα της περιοχής και δοκίμασαν τα ξεχωριστά κρασιά και τσίπουρα της Ξάνθης.

Δεν έχει γίνει ακόμη εκτίμηση του αριθμού των επισκεπτών όμως η πληρότητα σε ξενοδοχεία σε ολόκληρη την ανατολική Μακεδονία και Θράκη έφτασε το 100% και οι χώροι στάθμευσης έξω από την πόλη γέμισαν ασφυκτικά από εκατοντάδες λεωφορεία και αυτοκίνητα.

Το γλέντι συνεχίζεται η παρέλαση συνεχίζεται και εμείς μέχρι αργά το βράδυ θα σας ενημερώνουμε για τα δρώμενα.

Μια μικρή γεύση θα πάρετε αμέσως τώρα από την παρέλαση και σε σύντομο διάστημα η γεύσεις θα εμπλουτίζονται...... να είστε σε ετοιμότητα!!!

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Καρναβάλι
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά