Μεμονωμένος υποψήφιος της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εμπόρων ο Β.Βακιρτζής

Την υποψηφιότητα του με την Αγωνιστική Συσπείρωση στις εκλογές της ερχόμενης Τρίτης του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης, γνωστοποίησε ο κ. Βαγγέλης Βακιρτζής, με παρέμβαση του στην ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου.

Ο κ. Βακιρτζής υπενθύμισε την ανακοίνωση - καταγγελία της Αγωνιστικής Συσπείρωσης, η οποία εστιάζει σε συγκεκριμένα ζητήματα, όπως στους λόγους απόρριψης υποψηφίων της Αγωνιστικής Συσπείρωσης στις εκλογές και τη μη επίδοση του μητρώου μελών, ενημέρωσε ότι εάν μέχρι και αύριο Παρασκευή 18 Μαΐου που εκπνέει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων δεν καταστεί δυνατόν να κατέβει η Αγωνιστική Συσπείρωση ως συνδυασμός , τότε η μοναδική υποψηφιότητα θα είναι η δική του.

(Σ.σ : Υπενθυμίζουμε σε αυτό το σημείο ότι η Αγωνιστική Συσπείρωση επικαλείται απόφαση της ΕΣΕΕ για εκπροσώπηση μέσω Εμπορικών Συλλόγων μεμονωμένων επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται και στον τομέα των υπηρεσιών εφόσον δεν καλύπτονται από άλλους συνδικαλιστικούς συλλόγους, πράγμα που όμως προϋποθέτει προσαρμογή των καταστατικών των Εμπορικών Συλλόγων στα νέα αυτά δεδομένα ενώ για το θέμα της παραχώρησης του μητρώου μελών, ο Εμπορικός Σύλλογος επικαλείται το νόμο περί προσωπικών δεδομένων).

Ακούστε τον κ. Βαγγέλη Βακιρτζή, μεμονωμένο υποψήφιο με την Αγωνιστική Συσπείρωση Εμπόρων, στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου.

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ : Χρήστος Τζανίδης 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά