Ρέλλας και Τερζανίδης στο Δημοτικό ραδιόφωνο Ξάνθης. Αντιδράσεις για το νέο “αθλητικό νομοσχέδιο”

Ιδιαίτερα προβληματισμένοι είναι εκ νέου οι απόφοιτοι Τμημάτων Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) με ειδικότητα το ποδόσφαιρο, και όχι μόνο καθώς αφορά άπαντες,  μετά το προσχέδιο νόμου που ετοίμασε η κυβέρνηση.

Με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.Π.Π.Π.Ε.), Χαράλαμπο Ρέλλα και τον εκπρόσωπο της Ένωσης στην περιοχή της ΑΜ-Θ Κώστα Τερζανίδη, να μιλούν στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης και τον "Αθλητικό Παλμό" με τον Νεκτάριο Αμποβιανίδη τόσο για το προσχέδιο του Νόμου, αλλά και τις μαζικές και έντονες αντιδράσεις που θα συνεχιστούν μέχρι την δικαίωση του αγώνα τους.

Ειδικότερα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γεώργιος Βασιλειάδης, πρότεινε ένα σχέδιο νόμου, με το οποίο δίνει ουσιαστικά τα “κλειδιά” στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.), αναφορικά με τις άδειες ασκήσεως επαγγέλματος στην προπονητική ποδοσφαίρου, υποβαθμίζοντας ολοκληρωτικά το ρόλο των Πανεπιστημίων.

Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που έχει ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων τόσο από την Π.Ε.Π.Π.Π.Ε. όπως και όλη την Πανεπιστημιακή κοινότητα και κυρίως τα ΤΕΦΑΑ.

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αθλητικά
Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά