Για δυο προγράμματα με καλές προϋποθέσεις συμμετοχής ενημερώνει τα μέλη της η Ο.Ε.Β.Ε.Ξ. το απόγευμα της Τετάρτης

Ενημερωτική εκδήλωση για τα μέλη της- και για κάθε ενδιαφερόμενο- προκειμένου να αξιοποιηθούν στο μέγιστο δυνατό βαθμό δυο προγράμματα που αφορούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις διοργανώνει την Τετάρτη  13 Φεβρουαρίου, στις 18:30 στα γραφεία της ( Ανθυπασπιστού Μιλτιάδη Γεωργίου 24, 1ος όροφος, δίπλα στα ΕΛ.ΤΑ),  η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ξάνθης.

Η πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Ξ κ. Μαίρη Τσιακίρογλου εξήγησε, μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου, τις δυνατότητες αξιοποίησης που παρέχουν τα προγράμματα στους συμμετέχοντες, γνωστοποίησε ότι οι προϋποθέσεις συμμετοχής είναι καλές για τους επιχειρηματίες και τους κάλεσε , όπως και κάθε ενδιαφερόμενο, να παραστούν στην εκδήλωση, να ενημερωθούν και να ξεκινήσουν έγκαιρα τις διαδικασίες ένταξης.

Πρόκειται για το πρόγραμμα: ‘Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας: εμπόριο, εστίαση, εκπαίδευση’ , της τάξης των 60 εκ ευρώ, και: ‘ Εργαλειοθήκη  Ανταγωνιστικότητας μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων’ ένα πρόγραμμα της τάξης των 400 εκ. ευρώ.

Ακούστε την πρόεδρο της Ο.Ε.Β.Ε.Ξ κ. Μ.Τσιακίρογλου.

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Οικονομικά
Τοπικά