Στην Ξάνθη περιοδεύει ο πρόεδρος του κόμματος ‘Θεσμός’ Σπύρος Αντωνίου

 

Εκτιμά ότι ο πρωθυπουργός θα εξαντλήσει την τετραετία αλλά προσμετρά στην εκτίμηση του ότι στην πολιτική υπάρχει χώρος για αιφνιδιασμούς και με περιοδείες σε όλη τη χώρα προετοιμάζει, μαζί με τους συνεργάτες του, την εκλογική ετοιμότητα του κόμματος.

Ο λόγος για τον πρόεδρο του κόμματος ‘Θεσμός’, κ. Σπύρο Αντωνίου, ο οποίος βρίσκεται από χθες στην Ξάνθη, στο πλαίσιο περιοδείας του στην περιφέρεια Α.Μ.Θ, συζητά με τους συνεργάτες του στο Νομό, συνομιλεί με κατοίκους και επικοινωνεί τις θέσεις του κόμματος στους πολίτες.

Στα πλαίσια της περιοδείας του στην Ξάνθη, ζήτησε το βήμα της ενημερωτικής εκπομπής του δημοτικού ραδιοφώνου για να υπενθυμίσει τις θέσεις του ‘Θεσμού’, τους λόγους για τους οποίους δημιουργήθηκε μέσα στα χρόνια της κρίσης-το 2012- , να παρουσιάσει τις προτάσεις για την επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας, τις θέσεις για τα εθνικά θέματα και την προτεινόμενη από το ‘Θεσμό’ κοινωνική πολιτική μέσω της τόνωσης της αγοράς εργασίας αντί των επιδομάτων διατήρησης και συντήρησης της φτώχειας.

Ο κ. Αντωνίου υπογράμμισε ότι προέρχεται από το επιχειρείν, βίωσε την αποδόμηση της επιχειρηματικότητας και των απωλειών που επέφερε το PSI και μαζί με άλλους συμπατριώτες που βίωσαν αντίστοιχες εμπειρίες, δημιούργησαν τον αρχικό πυρήνα προβληματισμού που μετουσιώθηκε σε κόμμα με την επωνυμία ‘Θεσμός’.

Στις εθνικές εκλογές του 2015 ο ‘Θεσμός’ συνεργάστηκε με την ‘Ένωση Κεντρώων’ , μια συνεργασία που δεν ‘περπάτησε’ τελικά.

Το κόμμα αποφάσισε να κατέβει στις εθνικές εκλογές του 2019, όποτε και αν προκηρυχθούν και ήδη, μέσω των περιοδειών του κ. Αντωνίου και των στελεχών του ανά τη χώρα, συζητούνται και αποφασίζονται οι υποψηφιότητες για τα ψηφοδέλτια των εθνικών εκλογών.

Ο ‘Θεσμός’ , είπε, δεν συμμετέχει στις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Ακούστε τη συνέντευξη. 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά