Ι.Θ.Τ.Π και ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ διοργανώνουν εκδήλωση για την ανάλυση της γεωπολιτικής κατάστασης στη Ν.Α. Μεσόγειο και τη θαλάσσια ισχύ, αύριο, στο Π/ Ο Α.Ματζάκος στο δημοτικό ραδιόφωνο

Ανοιχτή δημόσια πρόσκληση προς όλες και όλους να προσέλθουν στο φιλόξενο χώρο του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης και να παρακολουθήσουν το προσεχές πρόγραμμα εκδηλώσεων του Ιδρύματος, απηύθυνε ο διευθυντής του κ. Ανδρέας Ματζάκος.

Μια επίκαιρη εκδήλωση για την ανάλυση της γεωπολιτικής κατάστασης στη Ν.Α. Μεσόγειο, πραγματοποιείται στην αίθουσα ‘Β.Τσουδερού’ αύριο Τετάρτη 13 Μαρτίου, στις 19:00, με θέμα : Η Ελληνική Γαλάζια Πατρίδα’ και εισηγητές τον αντιναύαρχο ε.α και πρόεδρο του Ελληνικού Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών, κ. Βασίλειο Μαρτζούκο, και τον υποναύαρχου ε.α , μέλος του ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ, κ. Γεώργιο Τσόγκα.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι πολίτες για την έννοια και τη χρησιμότητα της θαλάσσιας ισχύος για μια νησιωτική χώρα όπως η Ελλάδα.

Ο κ. Ματζάκος παρουσίασε το πλαίσιο των εισηγήσεων και εξήγησε τους λόγους που καθιστούν εξαιρετικά επίκαιρη μια τέτοια εκδήλωση.

Κάλεσε επίσης στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα, Πέμπτη 14 Μαρτίου, στις 19:00, στο αναγνωστήριο ‘Κ.Σταματιάδης’ του Ιδρύματος (καπναποθήκη Π) με θέμα :’Τα Ελευσίνια Μυστήρια στην Αποκριά’ με εισηγήτρια την ιστορικό κ. Βασιλική Στρώλη και ενημέρωσε για μια επίσης ενδιαφέρουσα βιβλιοπαρουσίαση , η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα και για την οποία σύντομα θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση.

Ακούστε τον κ. Ματζάκο.

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Τοπικά