Μ.Πατεράκης : Η Θράκη είναι προτεραιότητα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Εδώ και καιρό, από την τελευταία του επίσκεψη ακόμη στην περιοχή, ο πρόεδρος της Ν.Δ, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε εκφράσει την επιθυμία να ξανάρθει στην Ξάνθη, να συζητήσει με τους κατοίκους, τους εκπροσώπους αρχών και φορέων και να καταθέσει τις κυβερνητικές του προτάσεις για τη Θράκη, επισημαίνει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ξάνθης κ. Μιχάλης Πατεράκης, με αφορμή την ανοικτή πολιτική εκδήλωση που διοργανώνουν οι ΝΟΔΕ της περιφέρειας Α.Μ.Θ, την Παρασκευή 15 Μαρτίου, στην Ξάνθη.

Ο Μιχάλης Πατεράκης επισημαίνει ότι η Θράκη είναι προτεραιότητα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος έχει επισκεφθεί πολλές φορές και τους τρεις Νομούς, γνωρίζει τα προβλήματα της περιοχής όπως γνωρίζει και τις αναξιοποίητες προοπτικές της. Και αυτή του η γνώση αποτυπώνεται στις κυβερνητικές θέσεις της Ν.Δ για την ανάπτυξη της, υπογραμμίζει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ.

Το θέμα της ανοικτής πολιτικής εκδήλωσης –Παρασκευή 15 Μαρτίου, στις 18:30, στο ξενοδοχείο ΕΛΙΣΣΩ- είναι πολύ συγκεκριμένο :’εκλογές για την περιφέρεια Α.Μ.Θ’ και όπως σημειώνει ο κ. Πατεράκης, για τη Ν.Δ,  τα μηνύματα από το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών είναι πολιτικά:’ στόχος να κερδηθούν όλες’, τονίζει, επαναλαμβάνοντας με έμφαση ότι η υποψηφιότητα του Χρήστου Μέτιου για την περιφέρεια Α.Μ.Θ στηρίζεται από το κόμμα και από την κοινωνία, όταν ερωτάται και για άλλες υποψηφιότητες από το χώρο της Ν.Δ για την περιφέρεια Α.Μ.Θ.

Για μια ακόμη φορά δε υπογραμμίζει την ανάγκη άμεσης προσφυγής στις κάλπες και για τις εθνικές εκλογές , εστιάζοντας στις τελευταίες εξελίξεις στον οικονομικό τομέα, με αιχμή του δόρατος την πρόσφατη έκθεση του Δ.Ν.Τ.

Η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη δεν θα περιοριστεί μόνο στην ομιλία του. Σύντομα θα δοθεί στη δημοσιότητα αναλυτικό πρόγραμμα με τις επισκέψεις που θα κάνει στην περιοχή.

Ακούστε τον κ.Πατεράκη.

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά