Οι κινηματογραφικές λέσχες του συλλόγου φοιτητών ‘Η ΓΕΦΥΡΑ’, διοργανώνουν το 1st Wandering Film Panorama/ Πρώτη διοργάνωση στην Ξάνθη, από αύριο, 12 Απριλίου 2019, οι προβολές

 

Με  στόχο να καθιερωθεί στα πολιτιστικά δρώμενα της Θράκης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φοιτητών ‘Η Γέφυρα’ , διοργανώνει το πρώτο Wandering Film Panorama, με τη σύμπραξη των κινηματογραφικών λεσχών του συλλόγου σε Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη.

Το μέλος της κινηματογραφικής λέσχης Ξάνθης της ‘Γέφυρας’ αλλά και της οργανωτικής ομάδας του 1ου Wandering Film Panorama, κ. Χρήστος Τρομπούκης, μίλησε για το πώς ξεκίνησε η ιδέα, πως έφτασε σήμερα να παρουσιάζεται η πρώτη διοργάνωση, ενημέρωσε για τις ταινίες του 3ημέρου, από 12 έως 14 Απριλίου, στην Ξάνθη, παρουσίασε τους στόχους για τις επόμενες διοργανώσεις, μίλησε για τις ταινίες που θα προβληθούν και κάλεσε τους φίλους του κινηματογράφου στην Ξάνθη να προσέλθουν στις - δωρεάν για το κοινό- προβολές.

Η αυριανή, πρώτη προβολή θα γίνει στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης ’Οικία Μ.Χατζηδάκι’, στις 20:00 με την ταινία ‘Le Havre’(Το λιμάνι της Χάβρης), μια κωμική-δραματική σε παραγωγή, σενάριο και σκηνοθεσία του Aki Kaurismäki.

Το Σάββατο και την Κυριακή οι προβολές θα γίνουν στο αμφιθέατρο ΠΡΟΚΑΤ της Πολυτεχνικής Σχολής, στις 17:00.

Ακούστε τον κ. Χ.Τρομπούκη.

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκπαιδευτικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά