Αποκάλυψη στην εκπομπή "Πεζοπορώντας στα Ελληνικά βουνά". Από σφάλμα στην προμέτρηση ακυρώνεται η διαδικασία σύναψης σύμβασης για την ασφαλτόστρωση της "Θηλιάς". Τα Άγραφα σε πρώτο πλάνο.

Στην εκπομπή "Πεζοπορώντας στα Ελληνικά βουνά", του Δημοτικού ραδιοφώνου Ξάνθης που παρουσιάζουν η  Ιωάννα Πορφυλλίδου και ο Βασίλης Γεωργιάδης και ενώ ήταν φιλοξενούμενος ο Τούλης Τσακιρίδης για να γίνει ακόμη μια παρέμβαση για την ασφαλτόστρωση της "θηλιάς",  στις 18:15 ο Βασίλης Γεωργιάδης αποκάλυψε από τα στοιχεία που συγκέντρωσε ότι, από διαπίστωση σφάλματος στην προμέτρηση και κατ επέκταση στον προϋπολογισμό του έργου κατά την μελέτη, ακυρώθηκε από τις 4 Ιουνίου 2019,  η ανοιχτή διαδικασία για τη σύναψη ηλεκτρονικής δημόσιας σύμβασης του έργου της ασφαλτόστρωσης της "Θηλιάς".

Το βασικό θέμα της εκπομπής ήταν όλα όσα πραγματοποιήθηκαν στην 1η Πανελλήνια συνάντηση των Αγράφων που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 8-9 Ιουνίου έξω από το καταφύγιο των Αγράφων στην τοποθεσία Καραμανώλη σε υψόμετρο 1.536 μ.

Ακούστε τις πολύ σοβαρές  ανακοινώσεις που έγιναν από ανθρώπους του Ε.Ο.Σ. Καρδίτσας και του Δικτύου Φορέων και Πολιτών για την προστασία των Αγράφων για το  θέμα της εγκατάστασης 650 ανεμογεννητριών στα Θεσσαλικά Άγραφα που απασχολεί όλη την κοινωνία.

 

Ακούστε την εκπομπή

 

Η προσπάθεια βέβαια συνεχίζεται, καθώς όλη η κοινωνία της Ξάνθης αντιδρά στην ασφαλτόστρωση και το μήνυμα δόθηκε χθες με τη συγκέντρωση στην Πλατεία Δημοκρατίας στην Ξάνθη.

Άλλωστε η διαδικασία ακυρώθηκε, προς το παρόν, σύμφωνα με το έγγραφο που δημοσιοποιούμε από τεχνικό ουσιαστικά λάθος κατά τη μελέτη.

 

Ακούστε το ψήφισμα της χθεσινής συγκέντρωσης - πορείας.

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αθλητικά
Κοινωνικά
Πολιτικά
Πολιτιστικά
Τοπικά