Η ΣΕΚΕ στους «Πρωταγωνιστές της ελληνικής οικονομίας». Η επιβράβευση μιας εταιρείας με συνεχή ανοδική πορεία/ Ο Π.Ταρενίδης μιλά για τη βράβευση

«Την τιμητική διάκριση του «Πρωταγωνιστή της ελληνικής οικονομίας» έλαβε η ΣΕΚΕ στη διάρκεια απονομής των βραβείων που διοργάνωσε η Direction Business Network, υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και του ΣΕΒ για τις επιχειρήσεις που διακρίθηκαν στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι της χώρας κατά την προηγούμενη χρονιά. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τη στήριξη και της Τράπεζας Πειραιώς.

Η ΣΕΚΕ έλαβε την τιμητική αυτή διάκριση για την ανάπτυξή της σε οικονομικά μεγέθη και επενδύσεις κατά την προηγούμενη χρονιά.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες  με βάσει τα στοιχεία των επίσημων ισολογισμών τους αναδείχθηκαν σε σημαντικότερες επιχειρήσεις της χώρας στον κλάδο τους και γενικά.

Το βραβείο εκ μέρους της ΣΕΚΕ παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής της ΣΕΚΕ, Αλέξανδρος Κοντός», ενημερώνει η εταιρεία.

Ο πρόεδρος της ΣΕΚΕ , κ. Παναγιώτης Ταρενίδης , μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου επεσήμανε ότι η βράβευση είναι η αναγνώριση των επίπονων και ταυτόχρονα αξιέπαινων προσπαθειών του Γενικού Διευθυντή , κ. Αλέξανδρου Κοντού, και όλων των στελεχών της εταιρείας που παρά την παρατεταμένη οικονομική κρίση, όχι μόνο συνέχισαν την ανοδική οικονομική πορεία της, αλλά τη διεύρυναν και την κατέστησαν δεύτερη οικονομική δύναμη στο ευρύτερο βαλκανικό χώρο.

Ο κ. Ταρενίδης παρουσίασε οικονομικά στοιχεία της ΣΕΚΕ, υπενθύμισε το επενδυτικό της άνοιγμα στα Βαλκάνια, το ρόλο της στην εθνική και τοπική οικονομία, τις συντονισμένες, μεθοδικές και οργανωμένες προσπάθειες που απέδωσαν στο μέγιστο, και περιέγραψε το ανταγωνιστικό, εξωστρεφές και υγιές οικονομικό προφίλ της εταιρείας στη δημιουργία του οποίου , όπως τόνισε,  πρωτοστάτησε ο Αλέκος Κοντός.

Ακούστε τον κ. Π.Ταρενίδη.

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Οικονομικά
Πολιτιστικά
Τοπικά