Ο Γ.Σιαμίδης παρεμβαίνει στον προβληματισμό που κατέθεσε ο Σ.Αρσενίου

Χρόνια- δεκαετίες είναι το ορθότερο- καταθέτει με επιχειρήματα , τη δυναμική των οποίων δεν διστάζει να αποδείξει με δράσεις και ενέργειες  επωμιζόμενος και το κόστος τους, την πρόταση του για το πώς μπορεί να αξιοποιήσει πολιτιστικά και οικονομικά τη βαριά και αδιαμφισβήτητη ιστορία της, η περιοχή μας, ο συμπολίτης κ. Στέλιος Αρσενίου.

Χθες με αφορμή τη δράση ‘Πύραυνος’ που υλοποιεί στην Ξάνθη η ΚΟΙΝΣΕΠ ΕΠΑΡΚΕΙΑ, ο κ.Αρσενίου υπενθύμιση την πρόταση του και τις πολλές παράπλευρες ωφέλειες που δύναται να επιφέρει στην ευρύτερη περιοχή, εάν στηριχθεί και προωθηθεί από το σύνολο των τοπικών αρχών και παραγωγικών φορέων του τόπου.

Ήταν η  χθεσινή επανατοποθέτηση του πάντως εκείνη που πυροδότησε έναν υγιή δημόσιο διάλογο για την ανάγκη να εισακουστούν και να στηριχθούν οι προτάσεις και οι δράσεις των ανθρώπων της τοπικής πραγματικής οικονομίας, της αγοράς.

Ο συμπολίτης κ. Γιάννης Σιαμίδης, με αφορμή τη χθεσινή παρέμβαση του κ. Αρσενίου, την οποία άκουσε στο ραδιόφωνο, σήμερα κατέθεσε το δικό του προβληματισμό.

Ακούστε τον κ. Γ.Σιαμίδη.

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Οικονομικά
Πολιτιστικά
Τοπικά