Ο Λάμπης Καϊτεζίδης παρεμβαίνει στον προβληματισμό που κατέθεσε ο Στέλιος Αρσενίου/ Καταθέτει και φέτος την πρόταση του για τοποθέτηση πυροσβεστικών φωλιών στην Παλιά Πόλη ενόψει των Γιορτών

Σύμφωνος με τον προβληματισμό που χρόνια τώρα καταθέτει ο κ. Στέλιος Αρσενίου για αξιοποίηση προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας της - ούτως ή άλλως- υπαρκτής ιστορίας και των μύθων της περιοχής, δηλώνει και ο συμπολίτης κ. Λάμπης Καϊτεζίδης.

Οι καταγεγραμμένοι, αδιαμφισβήτητοι μύθοι στην Ξάνθη και σε όλη την Περιφέρεια Α.Μ.Θ και η μοναδική ιστορία που κουβαλά είναι βέβαιο ότι με μια άρτια οργανωμένη και στοχευμένη προώθηση, μόνο οφέλη μπορούν να επιφέρουν στην περιοχή, εκτιμά. Αρκεί να συνοδεύεται η όλη προσπάθεια και με τη δρομολόγηση των απαιτούμενων υποδομών, προσθέτει, φέρνοντας σαν παράδειγμα τον πρόσφατο αποκλεισμό της Σαμοθράκης.

Παράλληλα και φέτος- σ.σ: δημόσια είχε καταθέσει την ίδια πρόταση και πέρυσι τον Αύγουστο- υπενθυμίζει την πρόταση του να τοποθετηθούν πυροσβεστικές φωλιές , εκτός από τους κρουνούς που ήδη υπάρχουν στην Παλιά Πόλη, ώστε κατά τη διάρκεια των Γιορτών να ελαχιστοποιηθούν οι όποιες πιθανότητες κινδύνου πυρκαγιάς λόγω της αυξημένης προσέλευση κόσμου, των χαρακτηριστικών των Γιορτών με την προσφορά εδεσμάτων αλλά και των χαρακτηριστικών του ίδιου του οικισμού αλλά και των καιρικών συνθηκών της περιόδου.

Ακούστε τον κ. Λ.Καϊτεζίδη.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Παλιά Πόλη
Πολιτιστικά
Τοπικά