Αφιερώνουμε την Κυριακή στον Εμβληματικό Καλλιτέχνη. Έφυγε ο Θ. Μικρούτσικος-αντί για δώρο φέτος να δώσετε αίμα είχε γράψει, λίγες ημέρες πριν.

Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης Θάνος Μικρούτσικος ξεκίνησε για το μεγάλο ταξίδι , το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019, σε ηλικία 72 ετών, έπειτα από μακρόχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Ο  εμβληματικός καλλιτέχνης νοσηλευόταν στο νοσοκομείο  και απεβίωσε λόγω καρδιοαναπνευστικής ανακοπής.

Η "Όμορφη Πόλη 89,9" ο Ραδιοφωνικός Σταθμός του Δήμου Ξάνθης, αφιερώνει, σήμερα Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019, το μουσικό του πρόγραμμα στον μεγάλο Θάνο. Μουσικές και τραγούδια που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ.... και στις 12: 00 παρουσιάζουμε, από βινύλιο, τον "Σταυρό του Νότου", με τις αυλακιές του δίσκου να χαράσσουν ήχους ανεξίτηλα στις μνήμες μας.

Τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου και ώρα 14:30, στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών, θα τελεστεί η πολιτική κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου.

Στο τελευταίο του δημόσιο μήνυμα  στις 21 Δεκεμβρίου 2019, ο Θάνος Μικρούτσικος είχε γράψει:

"Αυτές τις μέρες στο νοσοκομείο χρειάστηκε πολλές φορές να κάνω μετάγγιση αίματος. Το ίδιο και οι άνθρωποι στους διπλανούς θαλάμους. Σκεφτόμουνα αντί για δώρο φέτος να δώσετε αίμα. Για τον Θ.Μ. Για κάποιον που το έχει ανάγκη. Αυτές τις γιορτές σκεφτείτε τους άλλους και γίνετε αιμοδότες".

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Οικονομικά
Πολιτιστικά
Τοπικά