Η. Ασκαρίδης: Το Ξανθιώτικο Καρναβάλι δείχνει τον δρόμο στο αύριο. Οι νέοι αυτής της πόλης είναι οι συνεχιστές του Θεσμού.

Τον πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης κ. Ηλία Ασκαρίδη φιλοξένησε η ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης με την ευκαιρία της δημοσιοποίησης του πλήρες προγράμματος του μεγάλου θεσμού της Ξάνθης: "Θρακικές Λαογραφικές Εορτές- Ξάνθιώτικο Καρναβάλι 2020"

Ο Ηλίας Ασκαρίδης με ιδιαίτερα καλή διάθεση και αισιοδοξία αναφέρθηκε στο πρόγραμμα των γιορτών, στις επιλογές που αγκαλιάστηκαν από όλους τους συλλόγους και την ευρύτερη κοινωνία της Ξάνθης, για την κλήρωση που φέτος θα γίνει ως προς τη σειρά των συλλόγων στην Καρναβαλική παρέλαση, ώστε με ίσους όρους να διαθέσουν όλοι τις στολές τους.

Τα αισιόδοξα μηνύματα που έρχονται από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό και ιδιαίτερα από την Βουλγαρία την Τουρκία και τη Ρουμανία δίνουν την αίσθηση ότι η φετινή διοργάνωση θα έχει μεγάλη επιτυχία και σε σχέση με την επισκεψιμότητα της περιοχής καθώς ένας από τους στόχους της διοργάνωσης είναι η επικοινωνία του θεσμού σε συνδυασμό και με άλλες δράσεις και τόπους που μπορεί συνδυαστικά να επιλέξει ο επισκέπτης με επίκεντρο και τη Σταυρούπολη που την Καθαρή Δευτέρα έχει την τιμητική της.

Ο Ηλίας Ασκαρίδης ευχαρίστησε από την καρδιά του όλους τους Συλλόγους που είναι η "ψυχή" του θεσμού όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, ευχαρίστησε όλους τους Ξανθιώτες αλλά και όλους όσους ενδιαφέρονται δυναμικά για τη συμμετοχή τους στα δρώμενα της Ξάνθης από όλη την Ελλάδα και βέβαια δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που λειτουργούν θετικά για την αναβάθμιση του θεσμού προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια και έμπνευση.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τόνισε ο κ. Ηλίας Ασκαρίδης όλους τους υπαλλήλους του κέντρου πολιτισμού που με την υπεύθυνη εργασία τους, συμβάλουν με τον καλύτερο τρόπο ώστε να υλοποιούνται οι ιδέες και τα οράματα για το Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2020, σε μια διαδικασία συνεργασίας και αδιάλειπτης προσφοράς για την Ξάνθη που όλοι νοιαζόμαστε.

Ακούστε τον Ηλία Ασκαρίδη.

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Καρναβάλι
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά