"Παιδική Καρναβαλική Παρέλαση" Γονείς και εκπαιδευτικοί, παίζουν καθοριστικό ρόλο στο ξεφάντωμα.

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020, μεσημέρι στις 12:00 και ο καιρός δείχνει το πλατύ χαμόγελό του με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 15 βαθμούς και όλοι να είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι.

Η "παιδική καρναβαλική παρέλαση" που έχει καθιερωθεί εδώ και χρόνια συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των παιδιών όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης.

Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια από όλο τον Νομό Ξάνθης, φοιτητές από το πολυτεχνείο και όλοι μαζί, με εκπαιδευτικούς και γονείς που συνοδεύουν τα παιδιά τους και βρίσκουν την ευκαιρία να κάνουν ακόμη μία παρέλαση "προεόρτια" και σε πολλές περιπτώσεις να ξεφαντώνουν και να το ευχαριστιούνται πολύ περισσότερο από τα παιδιά.... δίνουν το ρυθμό από τη διασταύρωση 28ης Οκτωβρίου και Καβάλας και φτάνουν έως την πλατεία Δημοκρατίας, που για φέτος η συναυλία με τους "Άνω Κάτω" έδωσε και το στίγμα της επιτυχίας.

Ίσως η φετινή παρέλαση των νέων να ήταν με την μεγαλύτερη συμμετοχή και τον μεγαλύτερο όγκο των τελευταίων ετών, με ιδιαίτερο παλμό και κέφι, στα οποία συντέλεσαν και οι επιτυχημένες μουσικές του dj AndreaPap και ο καλός καιρός....

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκπαιδευτικά
Καρναβάλι
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά