Δήμαρχος Ξάνθης: Μένουμε σπίτι. Όλες οι δομές στην υπηρεσία των πολιτών. Κάνουμε το καθήκον μας.

 

Ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης φιλοξενήθηκε στην ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης την Τρίτη 17 Μαρτίου 2020, όπου έκανε έκλιση προς όλους να ακολουθούμε τις οδηγίες της πολιτείας και να μένουμε σπίτι…

«Το ξέρω ότι είναι δύσκολο, το καταλαβαίνω και από τη δική μου λειτουργία και από τις συνήθειες που είναι δυνατές και χρειάζεται συνειδητή προσπάθεια για να τις αλλάξουμε. Πρέπει όμως να το κάνουμε. Να μένουμε σπίτι.

«Θα κάνουμε κάποιες θυσίες για ένα χρονικό διάστημα. Ελπίζω να είναι μικρό αυτό το διάστημα. Θα το κάνουμε όμως για να μπορούμε να βλέπουμε προς το μέλλον, προς το αύριο. Η ανθρώπινη ζωή είναι ανεκτίμητο και κανείς από εμάς δεν έχει το δικαίωμα να θέτει σε κίνδυνο τον εαυτό του καταρχήν, τους αγαπημένους του, την οικογένειά του, τους γονείς και τους μεγαλύτερους», τόνισε.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης ευχαρίστησε όλους τους επικεφαλείς των παρατάξεων του Δήμου Ξάνθης και όλους τους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Ξάνθης που ενωμένοι συνδράμουν ώστε να λαμβάνονται  αποφάσεις για το καλό των πολιτών, για τη βοήθεια όλου του κοινωνικού συνόλου, ενώ εξαιρετικά ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους στον τομέα της υγείας, είτε στο δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα για την υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλουν ώστε να διασφαλίζεται η δημόσια υγεία, να εξυπηρετούνται όλοι οι πολίτες που έχουν ανάγκη να νιώθει η κοινωνία, ασφαλής.

Ο Μ. Τσέπελης αναφέρθηκε στις δομές του Δήμου Ξάνθης και στις υπηρεσίες που προσφέρουν στον πολίτη και με την πρόσθετη ενεργοποίηση τηλεφωνικών γραμμών και διευθύνσεις ηλεκτρονικών ταχυδρομίων ώστε να εξυπηρετείται το σύνολο των πολιτών καθώς όπως σημείωσε πολλές από τις τηλεφωνικές γραμμές που υπάρχουν και σε πανελλαδικό επίπεδο κάποιες φορές δεν επαρκούν από την πληθώρα των επικοινωνιών που τίθενται από τους πολίτες.

Μένουμε σπίτι, είμαστε εδώ για να ελαχιστοποιήσουμε τις εξόδους των πολιτών με την προσφορά υπηρεσιών προς όλους, κατέληξε ο Δήμαρχος Ξάνθης.

Ακούστε τον


 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά