Γ. Τσιτιρίδης: Μένουμε σπίτι. Εξυπηρετούμε τους πολίτες.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Αβδήρων κ. Γιώργος Τσιτιρίδης ενημέρωσε μέσα από τη δημοσιογραφική εκπομπή του Δημοτικού ραδιοφώνου Ξάνθης τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020,για τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις που εξελίσσονται στις δομές του Δήμου σχετικά με την πρόληψη της διασποράς του κορονοϊού.

Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου εσωτερικών και εξυπηρετούμε τους πολίτες με την αξιοποίηση της τεχνολογίας και σε κάθε περίπτωση όταν ο δημότης πρέπει σε εξαιρετικές περιπτώσεις να επισκεφθεί μια δομή του Δήμου Αβδήρων, οφείλει πριν από αυτό να επικοινωνήσει και να προσέλθει μετά από ραντεβού τιρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για την πρόληψη της διάδοσης του ιού. 

Το «βοήθεια στο σπίτι» σε πρώτο πλάνο, και τόσο η τηλεφωνική γραμμή 2541355599, όσο  και το menoumespiti@avdira.gr είναι στη διάθεση των πολιτών και εκεί  έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετηθούν  όσοι δεν μπορούν να βγούν από το σπίτι και να λάβουν   ψώνια   από   σούπερ μάρκετ,  φάρμακα, εξετάσεις από γιατρό,  έγγραφα από τα ΚΕΠ και ότι άλλο είναι σε θέση να κάνει το προσωπικό του Δήμου Ξάνθης.

 


 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά