Αποτελέσματα, σταυροί, σχολιασμοί και παρουσίες υποψηφίων βουλευτών και κομματικών στελεχών, πολιτών και Αυτοδιοικητικών, στους θαλάμους της «Όμορφης Πόλης» .

Ανοίγουμε την κάλπη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο και αναμένοντας τα αποτελέσματα, βλέπουμε σε πρώτο πλάνο τα Εxit Polls και συνομιλούμε με υποψήφιους βουλευτές, κομματικά στελέχη, καθημερινούς πολίτες και ανθρώπους της πολιτικής σκηνής και σε τοπικό Αυτοδιοικητικό Επίπεδο…. Εξάλλου οι Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές, έπονται .

Είστε όλοι προσκεκλημένοι στους Ραδιοθαλάμους του σταθμού των Πολιτών του Σταθμού του Δήμου Ξάνθης που εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια δεν σας ακούμε μόνο, αλλά σας βλέπουμε καθημερινά και μέσα από διαδικτυακή τηλεόραση της «Όμορφης Πόλης 89,9» .

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Κωνσταντίνος Κουρτίδης ενημερώνει ότι το βράδυ των εκλογών της 21ης Μαΐου 2023 η Περιφέρεια ΑΜΘ θα προβάλει στην ιστοσελίδα της, www.pamth.gov.gr, τα αποτελέσματα, για κάθε Περιφερειακή Ενότητα, που θα προέρχονται από το Υπουργείο Εσωτερικών, για άμεση και  γρήγορη ενημέρωση.

Επίσης, θα προβάλλονται   και τα αποτελέσματα που θα παραλαμβάνονται  από τους Εκπροσώπους της Δικαστικής Αρχής.

 Τα αποτελέσματα  από τους Εκπροσώπους της Δικαστικής Αρχής θα έχουν ίσως κάποια καθυστέρηση αλλά θα αφορούν τόσο τους Συνδυασμούς όσο και τους Υποψηφίους και θα υπάρχει η δυνατότητα εμφάνισης και ανά εκλογικό τμήμα.

Σε κάθε περίπτωση τα αποτελέσματα αυτά θα ελεγχθούν στη συνέχεια από τα αντίστοιχα Πρωτοδικεία τα οποία έχουν και την ευθύνη ανακοίνωσης των τελικών και επίσημων αποτελεσμάτων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκλογές 2012
Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά