Όμορφη Πόλη 89,9 // Απευθείας οι διακαναλικές Μητσοτάκη και Τσίπρα στις 11:00 και 14:00

-Στην τελική ευθεία του προεκλογικού αγώνα, μία εβδομάδα πριν ανοίξουν οι κάλπες, το ραδιόφωνο του Δήμου Ξάνθης "Όμορφη Πόλη 89,9" θα μεταδώσει απευθείας τις Συνεντεύξεις Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη στις 11:00 και του Αλέξη Τσίπρα στις 14:00

Διακαναλική συνέντευξη στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου θα παραχωρήσει σήμερα Κυριακή 18 Ιουνίου  2023, στις 11:00  ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος χθες από τη Λακωνία επισήμανε πως “μία 2η τετραετία θα μας επιτρέψει να τρέξουμε πιο γρήγορα τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος”. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στην τραγωδία ανοιχτά της Πύλου, χαρακτηρίζοντας καθάρματα τους διακινητές, ενώ εμμέσως πλην σαφώς άσκησε σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, για τη στάση του στο θέμα.

Διακαναλική συνέντευξη στο Γκάζι θα παραχωρήσει επίσης σήμερα, Κυριακή 18 Ιουνίου  2023, στις 2 μετά το μεσημέρι, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, και το βράδυ θα μιλήσει στον Κορυδαλλό.

Χθες από Ημαθία και Πέλλα, ο κ.Τσίπρας τόνισε ότι το διακύβευμα της κάλπης είναι αν στις 26 Ιουνίου θα έχουμε για κυβέρνηση μία ανεξέλεγκτη δεξιά.

  • Στο Ηράκλειο Κρήτης θα περιοδεύσει σήμερα ο Νίκος Ανδρουλάκης.
  • Στη Νέα Ιωνία θα μιλήσει το μεσημέρι ο Δημήτρης Κουτσούμπας
  • Τον Βόλο επισκέπτεται ο Κυριάκος Βελόπουλος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκλογές 2012
Τοπικά