ΑΟΞ: Την Κυριακή προπόνηση και Αγιασμός // Σας περιμένουμε

Την ερχόμενη Κυριακή 6/8 στις 19:00 ο ΑΟΞ επιστρέφει στο σπίτι του. Στο “πατρικό” του.

Στο ιστορικό γήπεδο “ΑΟΞ” , έναν χώρο που η ομάδα μας έζησε μόνο ευτυχισμένες στιγμές , από τους ποδοσφαιρικούς ήρωες του παρελθόντος και την άνοδο της στην Α! Εθνική το 1989, μέχρι και την Ευρωπαϊκή της έξοδο το 2002 στο Κύπελλο UEFA, καλούμαστε να ανταμωθούμε και να προχωρήσουμε μπροστά έχοντας ως στόχο την επιστροφή του συλλόγου στην μεγάλη κατηγορία.

Μόνο που αυτό για να επιτευχθεί χρειάζεται χρόνος. Θα περάσουμε από σκοπέλους. Ο δρόμος που διαλέγουμε είναι ο μακρύς. Δεν είναι ο εύκολος. Είναι ένας δρόμος όμως φτιαγμένος από υπερηφάνεια, από σεβασμό στα ιστορικά μας χρώματα, στον Δημόκριτο, στις γενιές που γαλουχήθηκαν με τα Ξανθιώτικα ποδοσφαιρικά ιδεώδη.

Μακριά από συγχωνεύσεις – εκτρώματα που θα εξυπηρετούσαν ιδιοτελή συμφέροντα. Μακριά από διαγραφές ΑΦΜ όπως ελάχιστοι ονειρευόντουσαν. Γεγονότα που θα είχαν ένα αποτέλεσμα. Την καταστροφή της ομάδας που ως συνέπεια της θα είχε τον πλήρη ευτελισμό του Ξανθιώτικου αλλά και Θρακιώτικου ποδοσφαίρου για το οποίο όλοι ήμασταν υπερήφανοι.

Ποδόσφαιρο που είχε ως σημαία τον ΑΟΞ.

Τον ΑΟΞ των χιλιάδων φιλάθλων.

Τον ΑΟΞ των τεσσάρων Ευρωπαϊκών συμμετοχών, των σπουδαίων παικτών, τον ΑΟΞ που το 2015 ήταν φιναλίστ Κυπέλλου Ελλάδας.

Τον ΑΟΞ που γέμισε με παίκτες το τοπικό και πανελλήνιο ποδόσφαιρο.

Το “εργοστάσιο” από την ερχόμενη Κυριακή μπαίνει ξανά σε λειτουργία.

Στις 19:00 καλούνται όλοι οι φίλαθλοι της Ξάνθης στο ιστορικό μας γήπεδο, στην έδρα που θα φιλοξενήσει…το μέλλον μας, να γίνουμε ένα.

Να δείξουμε σε όλη την Ελλάδα ότι ο ΑΟΞ και η ΞΑΝΘΗ επιστρέφει.

Μακριά από τις τοξικότητες του πρόσφατου παρελθόντος, είναι προφανές πώς τις αφήνουμε πίσω.

Κοιτάζουμε μπροστά. Με φόντο την εξέλιξη και την επιστροφή του μεγαλύτερου συλλόγου στην Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη εκεί που μας αξίζει.

Πριν την προπόνηση θα προηγηθεί Αγιασμός. Σας περιμένουμε !

  • Για την ηλεκτρονική απόκτηση κάρτας μέλους πατήστε εδώ . Η Κάρτα μέλους εκτός από την είσοδο στο γήπεδο δίνει την δυνατότητα εγγραφής ως μέλους στον Ερασιτέχνη και σημαντικών προνομίων που θα αναπτυχθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.
  • Για την απόκτηση εισιτηρίου διαρκείας πατήστε εδώ . Το εισιτήριο διαρκείας αφορά μόνο την είσοδο στο γήπεδο για τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης.

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αθλητικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά