Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company – Ζαφειρούλα Βρεττού: Απλά δοκιμάστε τα προϊόντα μας και σίγουρα θα καταλάβετε τη διαφορά.

Έρχονται οι γιορτές και στο εορταστικό τραπέζι όλοι θα δοκιμάσουμε εδέσματα της περιοχής μας.

Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός του Δήμου Ξάνθης «Όμορφη Πόλη 89,9» είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει Ξανθιώτικα προϊόντα της εταιρείας  Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company, τα «Παπαδοπουλάκια» όπως οι παλιότεροι αποκαλούν το Κρεοπωλείο της Λαϊκής Αγοράς της Ξάνθης που από το 1930 βρίσκεται στο ίδιο ακριβώς σημείο, όπως μας πληροφόρησε η υπεύθυνη Marketing της εταιρείας   Ζαφειρούλα Βρεττού, που φιλοξενήσαμε στην ενημερωτική εκπομπή του σταθμού.

Η κα. Βρεττού,  μας παρουσίασε τη δυναμική πορεία της Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company, που είναι μία από τις έξι εταιρείες που υπάρχουν στην Ελλάδα στον κλάδο,  με καθετοποίηση στη λειτουργία της.

Η εταιρεία ξεκίνησε το 1925 από τον παππού Απόστολο Παπαδόπουλο, που  ερχόμενος ως πρόσφυγας από τη Μαύρη Θάλασσα, άνοιξε το πρώτο κρεοπωλείο της οικογένειας.

Ο Απόστολος Παπαδόπουλος απέκτησε  έξι γιούς που μπήκαν  στο κρεοπωλείο με επικεφαλής τη σύζυγό του Δέσποινα, όταν αυτός απεβίωσε, πολύ νωρίς, σε ηλικία 40 ετών.

Τα παιδιά του έκαναν από 2-3 παιδιά ο καθένας και τα εγγόνια του Απόστολου  Παπαδόπουλου  ανέλαβαν την εταιρεία, την ανέπτυξαν και την έκαναν μια κάθετα ολοκληρωμένη μονάδα που διαρκώς και με ιδιαίτερη δυναμική εξελίσσεται με σταθερά και στοχευμένα βήματα, σημείωσε η υπεύθυνη marketing κα. Ζαφειρούλα Βρεττού

Η εταιρεία ξεκινά με την εκτροφή βοοειδών και εποχικά με εκτροφή αιγοπροβάτων, διαθέτει το δικό της σφαγείο και συνεχίζει με την επεξεργασία του κρέατος, την αλλαντοποιία, το κρεοπωλείο, για να φτάσει έως τη μονάδα καύσης και αδρανοποίησης.

Αυτή η τελευταία εξέλιξη καταδεικνύει  και την ευαισθητοποίηση της εταιρείας  Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company στο περιβάλλον και τον σεβασμό της στον άνθρωπο.

Η κα. Βρεττού στο πλαίσιο αυτό έθεσε υπόψη τον ακροατών μας και τα προϊόντα καθαρής ετικέτας, που είναι προϊόντα με καθόλου ή ελάχιστη επεξεργασία, ώστε να φροντίζουν για τους καλύτερους και ποιοτικότερους τρόπους της διατροφής μας.

Η εταιρία στα πλαίσια της εξωστρέφειας, έχει αναπτύξει ένα δίκτυο 100 συνεργατών και στην Αθήνα, μέσα στο 2023 και μαζί με τους συνεργάτες της στη Βόρεια Ελλάδα, εργάζεται εντατικά και μεθοδικά για να διευρύνει ακόμη περισσότερο.

Η Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company και για το 2023 συμμετείχε σε διαγωνισμούς καινοτομίας και ποιότητας, αποσπώντας βραβεία, επαίνους και διακρίσεις, για τα προϊόντα της και αυτό το κατάφερε σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλες προτάσεις.

Η Εταιρεία Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company στέλνει τις καλύτερες ευχές της για μια χρονιά γεμάτη υγεία, δημιουργία και όμορφες στιγμές, σημειώνοντας ότι δοκιμάζοντας τα δεκάδες προϊόντα της, μπορούμε όλοι αβίαστα να έχουμε τη δική μας άποψη και είναι σίγουρη ότι αυτή θα είναι τουλάχιστον θετική, καθώς οι πλέον ειδικοί στην ποιότητα και τη γεύση, τα προκρίνουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνέντευτξη-Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Οικονομικά
Πολιτιστικά
Τοπικά